Šport > Košarka
970 ogledov

Eno leto od enega najbolj čustvenih trenutkov v Lukini karieri

Luka Dončić in Kobe Bryant Instagram
Dogodek z Luko je bil vrhunec poslednje tekme Jezernikov, katero si je Kobe ogledal v živo.

26. januarja bo minilo leto dni od tragične helikopterske nesreče, v kateri je svet košarke ostal brez enega največjih vseh časov, potem ko je ob strmoglavljenju življenje poleg šestih sopotnikov, pilota ter hčerke Gigi izgubil tudi legendarni Kobe Bryant.

V noči iz torka na sredo pa je minilo točno leto dni od legendarnega košarkarskega večera, katerega sta zaznamovala prav Kobe in slovenski čudežni deček svetovne košarke, Luka Dončić.

Šlo je za poslednjo tekmo Los Angeles Lakers, katero si je legendarna "Črna mamba" ogledala v živo, in ni naključje, da je bila to ravno tekma proti Dallasu.

Kobe je bil namreč veliki navdušenec nad predstavami slovenskega košarkarskega dragulja, ki je bil hkrati tudi eden izmed najljubših igralcev Bryantove hčerke.

Luka Dončić Nicolas Batum Clippers Mavs Zadoščenje Šport Dončić zažugal kritikom: "Pokazali smo, kdo smo!"

Kobe je ob gostovanju Teličkov pri njegovih Jezernikih tako izpolnil Gigino željo, da si lahko Luko ogleda tudi v živo. A Bryant na tekmo ni prišel nepripravljen...

Tekmo je namreč zaznamoval dogodek, ko je Luka hotel Luka poslati žogo v igro, a je za svojim hrbtom zaslišal, da nekdo preklinja v slovenščini. Začuden se je obrnil ter zagledal... Kobeja!

Luka in Kobe sta se nato prijateljsko pozdravila ter se objeta dogodku smejala še dolgo po tekmi, medtem ko sta posnetek in fotografija prijateljstva ter medsebojnega spoštovanja med dvema košarkarskima velikanoma preplavila splet.

Eno leto po poslednji Kobejevi tekmi še vedno marsikomu orosita oči.

Komentarjev 1
  • botile 04:58 31.december 2020.

    www︎.︎FideLizy︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Sorodne novice