Šport > Košarka
602 ogledov

Paša za oči: Dončić ima nov parket!

American Airlines Center nov parket Reševalni pas/Twitter
Franšiza Mavericks bo na različne načine obeležila svoj jubilej.

Po treh tekmah v gosteh so se Dallas Mavericks v noči na četrtek po srednjeevropskem prvič v novi sezoni predstavili v svoji dvorani, gostili so Charlotte Hornets.

Mavericks letos igrajo svojo 40. sezono v NBA. Izvirne barve ekipe so bile modra, bela in zelena, a so slednjo sčasoma, točneje s prihodom Marka Cubana leta 2001, zamenjali s sivo.

luka dončić Ko svet stopi skupaj Šport Luka Dončić: "Molite za njih"

Za jubilejno 40. sezono so pri Dallasu navijače razveselili z vrnitvijo zelenih dresov, s katerimi so se Luka Dončić in druščina že predstavili na uvodnih tekmah.

Luka Dončić Clippers Mavs | Avtor: Profimedia Profimedia

A dresi niso edina "zelena" novost. Na nekaterih tekmah v domačem American Airlines Centru, vključno z uvodno proti Hornets, bodo Telički igrali na novem igrišču.

Parket je pod košem in na sredini odet v zeleno, navdušenje nad preobrazbo pa so številni izrazili na družbenih omrežjih.

Luka Dončić in Kobe Bryant Orosilo vam bo oči Šport Eno leto od enega najbolj čustvenih trenutkov v Lukini karieri

Design novega igrišča so navijačem prvič predstavili že konec oktobra, a le prek digitalnih kanalov kluba. Na zadnji tekmi v 2020 ga je bilo moč videti v polnem sijaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice