Pelejeva mama še ne ve za sinovo smrt

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mami legendarnega Peleja še niso povedali za sinovo smrt.
Oglej si celoten članek

Maria Lucia do Nascimento, sestra legendarnega nogometaša Peleja, je brazilskim medijem razkrila, da mati Celeste še ne ve za sinovo smrt, saj ne vedo, kako bi prenesla žalostno novico. Maria Lucia sicer že nekaj časa skrbi za mamo, ki je pred kratkim dopolnila 100 let.

Dodatno težavo predstavlja dejstvo, da je Celeste dementna. "Pogovarjamo se, ampak ne rezume, kaj se dogaja. Živi v svojem svetu. Ko omenim njegovo ime, odpre oči in pravi, da bomo molili zanj, a se pravzaprav ne zaveda, kaj ji govorim," je o stanju mame dejala Maria Lucia.

Pele je sicer umrl 28. decembra v bolnišnici v Sao Paulu, športni svet pa je izgubil eno največjih ikon nogometa, igralca, ki je kot edini doslej osvojil tri naslove svetovnega prvaka.

Video Messi, Ronaldo, Maradona, Zidane? Vse to je počel že Pele Največji Od Peleja so se poslovili tudi Messi, Ronaldo, Mbappe ... Biografija Pele - kralj nogometa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.