Šport > Nogomet
7725 ogledov

Pelejeva mama še ne ve za sinovo smrt

Pele Profimedia
Mami legendarnega Peleja še niso povedali za sinovo smrt.

Maria Lucia do Nascimento, sestra legendarnega nogometaša Peleja, je brazilskim medijem razkrila, da mati Celeste še ne ve za sinovo smrt, saj ne vedo, kako bi prenesla žalostno novico. Maria Lucia sicer že nekaj časa skrbi za mamo, ki je pred kratkim dopolnila 100 let.

Dodatno težavo predstavlja dejstvo, da je Celeste dementna. "Pogovarjamo se, ampak ne rezume, kaj se dogaja. Živi v svojem svetu. Ko omenim njegovo ime, odpre oči in pravi, da bomo molili zanj, a se pravzaprav ne zaveda, kaj ji govorim," je o stanju mame dejala Maria Lucia.

Pele je sicer umrl 28. decembra v bolnišnici v Sao Paulu, športni svet pa je izgubil eno največjih ikon nogometa, igralca, ki je kot edini doslej osvojil tri naslove svetovnega prvaka.

Pele Video Šport Messi, Ronaldo, Maradona, Zidane? Vse to je počel že Pele Pele Največji Šport Od Peleja so se poslovili tudi Messi, Ronaldo, Mbappe ... Pele Biografija Šport Pele - kralj nogometa
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice