Pierca zmotila napoved o Dončiću: "Ne strinjam se!"

Foto: Twitter Luka Dončić
V NBA krogih še vedno odmeva izjava slovitega Jerryja Westa.
Oglej si celoten članek

Jerry West, nekdanji vrhunski košarkar, znan tudi po tem, da njegova silhueta krasi zaščitni znak NBA lige, je nedavno napovedal, da bo Luka Dončić postal najboljši košarkar v zgodovini moštva Dallas Mavericks.

Za zdaj je ta naziv pripada Dirku Nowitzkemu, šestemu strelcu vseh časov, ki je v Dallasu odigral 21 sezon in leta 2011 ekipo popeljal do naslova NBA prvaka.

Pomisleke do napovedi košarkarske legende, ki se je kasneje proslavila tudi v vlogi generalnega direktorja, je izrazil nekdanji MVP NBA finala Paul Pierce.

Dirk bo užaljen Je to najbolj nora napoved o Dončiću? NBA velikan: "Postal bo ..."

"Zelo spoštujem Jerryja Westa. On je NBA logo. V ligi je ogromno dosegel, bil je zelo uspešen generalni direktor, toda Dirk je eden mojih najljubših igralcev. Dončića čaka ogromno dela, če ga bo želel preseči. Začel je odlično, vendar vsi vemo, da je Dirk zmagoval zelo dolgo časa. Tukaj se ne bi strinjal," je povedal Pierce in dodal, da bo to tek na dolge proge.

Foto: Print Screen

"Luka je trenutno dominanten. Bomo videli, kako bo na dolgi rok. Če bo čez sedem, osem let še vedno tako uspešen, potem se lahko pogovarjamo," je pojasnil.

Ostre besede Zvezdnik znorel: "Luka najboljši 20-letnik? To je je*ena laž."

Je pa nekdanji zvezdnik Boston Celtis dal Dončiću ultimativno pohvalo, ko je dejal, da ga ne bi menjal za nobenega drugega igralca v ligi. "V tem trenutku ne. Niti za Giannisa Antetokounmpa. Za Luko bi mi morali ponuditi Joela Embiida in Bena Simmonsa (oba Philadelphia 76ers, op. a.)," je pristavil 42-letnik.

Čuden večer Dončiću se kaj takšnega še ni pripetilo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.