Pogi pokazal, da je glavni, zahteval je konec napada

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tadej Pogačar uveljavil voljo nosilca rumene majice.
Oglej si celoten članek

Slovenski šampion Tadej Pogačar, ki je tik pred drugo zmago na dirki po Franciji, je v maniri nosilca rumene majice ustavil sporen napad člana moštva Ineos Grenadiers Michała Kwiatkowskija ter ekipe Alpecin-Fenix. Nekdanji svetovni prvak se je podredil volji Slovenca, kar kaže na spoštovanje, ki si ga je 22-letni Pogi že pridobil v kolesarski karavani.

Poljak je sicer želel kreniti v beg, a se je za njim pognal Pogačar, po krajšem pogovoru pa je Kwiatkowski nehal močneje pritiskati na pedala. Čeprav so nekateri na socialnih medijih potezo Slovenca označili kot nekaj iz učbenika Lanca Armstronga, ta je diktiral številne reči v pelotonu med svojo dominanco na Tourih, pa jih je večina menila, da je mladi as ravnal pravilno.

"Ni vredno!" Armstrong opozarja Pogačarja: Tako se vse skupaj začne

Pred napadom Poljaka je prišlo namreč do novega množičnega padca, po nepisanih kolesarskih pravilih pa se ob takšnih dogodkih počaka na tiste, ki jih je ustavil padec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.