Poljaki montirali posnetek, da bi ogoljufali Slovence?

Foto: Epa
Foto: Epa
Gostitelji bojev za medalje na evropskem odbojkarskem prvenstvu so storili vse, da bi prišli v finale.
Oglej si celoten članek

Odbojkarjem Poljske se izbrana vrsta Slovenije najbrž prikazuje v hudih sanjah. Fantje s Triglavom na prsih so "orle" še četrtič izločili z evropskega prvenstva, na zadnjih šestih medsebojnih obračunih pa je izid 5:1 v korist naših.

V soboto se je odločilni četrti niz vlekel kot ponedeljek. Ko je četa Alberta Giulianija dvakrat že slavila zmago, jo je umiril uspešen poljski "video challenge".

Iskanje obeh posnetkov je trajalo nekaj minut. Vse skupaj je bilo zares sila nenavadno, Slovenci pa so imeli vidno dovolj gostiteljskih igric.

Bum! Zmaga odmevala tudi drugje po svetu, slavil tudi Dončić

In dan po kontroverzni tekmi so na dan prišle nove podrobnosti. Številni slovenski navijači so po tekmi delili posnetek, ki precej zanesljivo kaže na nezaslišane goljufije Poljakov. Razlog za neverjetno dolg "challenge" je tako morda tičal v tem, da so v video sobi skušali montirati počasni posnetek.

Po zaključku Klemna Čebulja je bil poljski blok sprva prikazan v enem, nato v rahlo (a vendarle opazno) drugačnem položaju.

Že pred začetkom polfinala so se Poljaki trudili, da bi tekmece vrgli iz tira. Najprej je njihov selektor Vital Heynen kazal pomanjkanje spoštovanja do njegovih krvnikov, nato pa so organizatorji namesto Zdravljice zaigrali še srbsko himno ... Zaman.

Finaleeeeeeeeeeee! VAR, polna dvorana, svetovni prvaki... Nič ne ustavi Slovenije!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:47 20. September 2021.

    Poljska, Madžarska, Slovenija ..... diktature vatikanskega fašizma . NO PASARAN

  • 22:29 19. September 2021.

    Poljsak je trenutno v državi, kot bi bila Slovenija 6 let pod sdsom. Rusijo ustavo, rusijo sodnijo rusijo vse pred …

  • 19:27 19. September 2021.

    Nič ni resnično, vse je dovoljeno. Po Ibn Sabi, Alamut. V športu, zdravstvu, politiki... Tudi pri nas je dovoljeno prav …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.