Šport
44124 ogledov

Poljaki montirali posnetek, da bi ogoljufali Slovence?

Tonček Štern Poljska Slovenija Epa
Gostitelji bojev za medalje na evropskem odbojkarskem prvenstvu so storili vse, da bi prišli v finale.

Odbojkarjem Poljske se izbrana vrsta Slovenije najbrž prikazuje v hudih sanjah. Fantje s Triglavom na prsih so "orle" še četrtič izločili z evropskega prvenstva, na zadnjih šestih medsebojnih obračunih pa je izid 5:1 v korist naših.

V soboto se je odločilni četrti niz vlekel kot ponedeljek. Ko je četa Alberta Giulianija dvakrat že slavila zmago, jo je umiril uspešen poljski "video challenge".

Iskanje obeh posnetkov je trajalo nekaj minut. Vse skupaj je bilo zares sila nenavadno, Slovenci pa so imeli vidno dovolj gostiteljskih igric.

Tonček Štern Bum! Šport Zmaga odmevala tudi drugje po svetu, slavil tudi Dončić

In dan po kontroverzni tekmi so na dan prišle nove podrobnosti. Številni slovenski navijači so po tekmi delili posnetek, ki precej zanesljivo kaže na nezaslišane goljufije Poljakov. Razlog za neverjetno dolg "challenge" je tako morda tičal v tem, da so v video sobi skušali montirati počasni posnetek.

Po zaključku Klemna Čebulja je bil poljski blok sprva prikazan v enem, nato v rahlo (a vendarle opazno) drugačnem položaju.

Že pred začetkom polfinala so se Poljaki trudili, da bi tekmece vrgli iz tira. Najprej je njihov selektor Vital Heynen kazal pomanjkanje spoštovanja do njegovih krvnikov, nato pa so organizatorji namesto Zdravljice zaigrali še srbsko himno ... Zaman.

odbojka Finaleeeeeeeeeeee! Šport VAR, polna dvorana, svetovni prvaki... Nič ne ustavi Slovenije!
Komentarjev 7
 • Avatar Leon
  Leon 07:47 20.september 2021.

  Poljska, Madžarska, Slovenija ..... diktature vatikanskega fašizma . NO PASARAN

 • jakec1575 22:29 19.september 2021.

  Poljsak je trenutno v državi, kot bi bila Slovenija 6 let pod sdsom. Rusijo ustavo, rusijo sodnijo rusijo vse pred sabo. Na koncu dobis vukojebino, ki namerno vrti napacen posnetek, ki montira posnetke. Tja nas Gargamel pelje. pazite, kaj volite ...prikaži več na skorajsnih volitvah.

 • bobubob 19:27 19.september 2021.

  Nič ni resnično, vse je dovoljeno. Po Ibn Sabi, Alamut. V športu, zdravstvu, politiki... Tudi pri nas je dovoljeno prav vse, tudi najbolj prozorna laž, da le dosežeš cilj. Nobenega sramu, spoštovanja... ta civilizacija pospešeno gnije, kljub tehnologiji.