Porzingis: Randolph je vso tekmo igral umazano

Foto: Profimedia
Latvijski zvezdnik se je ob koncu tekme s Slovenijo zapletel v spor z naturaliziranim Američanom v vrstah čete Igorja Kokoškova.
Oglej si celoten članek

Torkov četrtfinale med Slovenijo in Latvijo je bil poln udarcev in provokacij, na parketu carigrajske dvorane Sinan Erdem se je bila prava bitka.

Slovenija slavi Je včerajšnja zmaga slajša od te?

Pred srečanjem so strokovnjaki velik pomen pripisovali dvoboju med Kristapsom Porzingisom in Anthonyjem Randolphom. Latvijski zvezdnik je sicer dosegel 34 točk, toda tudi slovenski "Tone" je bil odličen, ob dobro opravljenih obrambnih nalogah je zbral še 16 točk in devet skokov.

Kakšne poteze! Dragić, Dončić in Vidmar dvignili dvorano na noge

Tik pred koncem tekme, ko je bilo že bolj ali manj jasno, da bo Slovenija slavila, sta se omenjena igralca pod slovenskim košem zapletla v prepir.

Randolph je Porzingisa potegnil za roko, zatem pa je prišlo do prerivanja, po katerem je bil Američan izključen, Porzingis pa je dobil tehnično napako in je prav tako moral predčasno na klop.

Spored Nocoj čevapčiči in pizza, potem pa ...

Po tekmi je Porzingis okrcal tekmeca. "On (Randolph, op. a.) je igral umazano vse od začetka tekme. Vseskozi je preklinjal in me zmerjal. Kar se je zgodilo na koncu (tekme, op. a.) je bilo v takih okoliščinah nekaj povsem normalnega," je dejal 22-letni igralec ekipe New York Knicks.

Randolph, ki incidenta ni želel komentirati, je s parketa odšel z nasmehom. Vsekakor je njegova moč eden glavnih elementov za uspeh Slovenije na letošnjem EuroBasketu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:37 13. September 2017.

    Porzingis pozablja kaj je počel celo tekmo!Tele prepotentno!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.