Šport > Slovenija poka od ponosa
2971 ogledov

Nocoj čevapčiči in pizza, potem pa ...

Slovenija Latvija EuroBasket 2017 Slavje Slovencev na carigrajskem parketu.
Košarkarji Slovenije se bodo v četrtek in nedeljo borili za najvišja mesta na EuroBasketu 2017.

Na letošnjem evropskem prvenstvu bo odigranih le še šest srečanj. Že danes bosta na sporedu preostala četrtfinalna obračuna med Grčijo in Rusijo (ob 17.45) oziroma Italijo in Srbijo (ob 20.30).

Luka Dončić Slovenija Latvija EuroBasket 2017 Risanke in trojke Šport "Mama, kar strah me je ..."

Reprezentanca Slovenije je v torek zvečer prišla do sedme zaporedne zmage na turnirju, po izjemno dramatični tekmi je padla Latvija.

Nasledji tekmec izbrancev Igorja Kokoškova bo izkušena izbrana vrsta Španija, srečanje dveh neporaženih ekip se bo začelo v četrtek ob 20.30.

Košarka Kakšne poteze! Šport Dragić, Dončić in Vidmar dvignili dvorano na noge

V petek bo ob isti uri na sporedu še drugi polfinale med zmagovalci današnjih dvobojev, v soboto pa na parketu na bo tekmovalnih aktivnosti.

V nedeljo se bodo delile medalje. Tekma za tretje mesto se bo začela ob 16. uri, finale pa ob standardnem terminu, torej ob 20.30. Upamo, da bodo Slovenci tri tekme zapored igrali ob isti uri. To bi namreč pomenilo nastop v finalu in vsaj srebrno medaljo ...

Slovenija Hrvaška EP 2009 Slovenija slavi Šport Je včerajšnja zmaga slajša od te?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.