Šport > Slovenija poka od ponosa
24904 ogledov

Porzingis: Randolph je vso tekmo igral umazano

Anthony Randolph Kristaps Porzingis Slovenija Latvija EuroBasket 2017
Latvijski zvezdnik se je ob koncu tekme s Slovenijo zapletel v spor z naturaliziranim Američanom v vrstah čete Igorja Kokoškova.

Torkov četrtfinale med Slovenijo in Latvijo je bil poln udarcev in provokacij, na parketu carigrajske dvorane Sinan Erdem se je bila prava bitka.

Slovenija Hrvaška EP 2009 Slovenija slavi Šport Je včerajšnja zmaga slajša od te?

Pred srečanjem so strokovnjaki velik pomen pripisovali dvoboju med Kristapsom Porzingisom in Anthonyjem Randolphom. Latvijski zvezdnik je sicer dosegel 34 točk, toda tudi slovenski "Tone" je bil odličen, ob dobro opravljenih obrambnih nalogah je zbral še 16 točk in devet skokov.

Košarka Kakšne poteze! Šport Dragić, Dončić in Vidmar dvignili dvorano na noge

Tik pred koncem tekme, ko je bilo že bolj ali manj jasno, da bo Slovenija slavila, sta se omenjena igralca pod slovenskim košem zapletla v prepir.

Randolph je Porzingisa potegnil za roko, zatem pa je prišlo do prerivanja, po katerem je bil Američan izključen, Porzingis pa je dobil tehnično napako in je prav tako moral predčasno na klop.

Slovenija Latvija EuroBasket 2017 Spored Šport Nocoj čevapčiči in pizza, potem pa ...

Po tekmi je Porzingis okrcal tekmeca. "On (Randolph, op. a.) je igral umazano vse od začetka tekme. Vseskozi je preklinjal in me zmerjal. Kar se je zgodilo na koncu (tekme, op. a.) je bilo v takih okoliščinah nekaj povsem normalnega," je dejal 22-letni igralec ekipe New York Knicks.

Randolph, ki incidenta ni želel komentirati, je s parketa odšel z nasmehom. Vsekakor je njegova moč eden glavnih elementov za uspeh Slovenije na letošnjem EuroBasketu.

Komentarjev 1
  • firbec 16:37 13.september 2017.

    Porzingis pozablja kaj je počel celo tekmo!Tele prepotentno!