Posnetek, ki povzema Dončićevo velemojstrstvo

Foto: Epa
Foto: Epa
Luka Dončić ima za seboj fantastično premierno sezono v najmočnejši ligi na svetu.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so letošnje tekmovalno obdobje že sklenili, z izkupičkom 33 zmag in 49 porazov so ostali brez končnice.

NBA Luka Dončić v družbi samih All-star igralcev

Na zadnjih tekmah je bil v središču pozornosti poslavljajoči se nemški zvezdnik Dirk Nowitzki, kdo je bil prvo ime Teličkov skozi sezono, pa ni nobenega dvoma.

Luka Dončić je odigral 72 tekem, na njih povprečno dosegal po 21,2 točke, 7,8 skoka in 6,0 asistenc. Kot novinec je bil od njega statistično boljši le Oscar Robertson pred skoraj petdesetimi leti. Ljubljančan je dosegel osem trojnih dvojčkov in tudi v tem parametru postal eden najboljših v zgodovini.

Magic Luka Dončić dodal piko na i enega najtežjih dni v življenju NBA legende

V sezoni 2018/19 se je poleg omenjene statistike nabralo tudi ogromno lepih potez. Dončić je blestel v ključnih trenutkih, navduševal z izjemnimi trojkami in prodori ter pokazal ves repertoar svojega znanja, ki je pri rosnih dvajsetih letih zares širok.

Legenda Dončićeva mama v objemu velikega zvezdnika

Uradni YouTube kanal lige NBA je zbral njegove vrhunce v preteklih šestih mesecih, nabralo se jih je za več kot 14 minut. Uživajte.

Video Nowitzki ob ganljivih prizorih ni mogel zadržati solz

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.