Pred finalom lige prvakov že pretepi v središču mesta

Foto: Epa finale lige prvakov Foto: Epa finale lige prvakov Foto: Epa finale lige prvakov Foto: Epa finale lige prvakov Foto: Epa finale lige prvakov Foto: Profimedia finale lige prvakov Foto: Profimedia finale lige prvakov Foto: Profimedia finale lige prvakov Foto: Profimedia finale lige prvakov Foto: Profimedia finale lige prvakov Foto: Profimedia finale lige prvakov Foto: Profimedia finale lige prvakov Foto: Profimedia finale lige prvakov Foto: Profimedia finale lige prvakov
Privrženci obeh angleških klubov skrbijo za nadure portugalskih policistov.
Oglej si celoten članek

V soboto bo v Portu odigran finale lige prvakov, pomerila se bosta angleška kluba Manchester City in Chelsea. Prvotno bi moral biti finale odigran v Istanbulu, a so ga zaradi epidemije koronavirusa v Turčiji prestavili na Portugalsko. Ta je bolj dostopna tudi angleškim navijačem, ki pa so v mestu že povzročili težave.

Po velikih problemih, ki jih je imela Anglija zaradi nogometnih huliganov v preteklosti, so na Otoku s strogimi kaznimi skoraj popolnoma odpravili navijaško nasilje, a si zato nekateri pripadniki klubov znajo toliko več privoščiti ob igranju svojih moštev zunaj domovine. Tako je bilo tudi tokrat v Portu.

Velika sprememba Tako bo spremenjena Liga prvakov 'Boter pohlepa' Vračajo vstopnice, udarili pa tudi po Čeferinu

Pri Uefi so obema kluboma dodelili 5.800 vstopnic, nekateri navijači pa so na Portugalsko prišli že nekaj dni pred finalom. V noči s četrtka na petek so se pričeli prvi spopadi, ki so jih domačini lahko spremljali le z začudenjem, policija pa je večkrat morala posredovati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.