Ramseyevo prekletstvo ponovno udarilo! Valižan pokončal še eno legendo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Aaron Ramsey se svojega prekletstva ne more otresti niti v Italiji. Valižan je tokrat zadel le nekaj dni pred smrtjo legendarnega francoskega predsednika.
Oglej si celoten članek

Verjetno ste vsi že slišali za "Ramseyevo prekletsvo". Valižanski nogometaš Aaron Ramsey si je namreč ime poleg veščin z žogo ustvaril tudi z nevsakdanjim darom - vsakič ko doseže zadetek, nekdo iz sveta slavnih umre v prihodnjih nekaj dneh.

Tako so bili v zadnjih nekaj letih Ramseyevi zadetki usodni za kar nekaj ljudi iz sveta politike, filma, glasbe... Med najznamenitejšimi Ramseyevimi žrtvami so namreč Robin Williams, Steve Jobs, Muammar Gadaffi, Osama Bin Laden, Whitney Houston, Paul Walker, Alan Rickman, David Bowie...

nogometaš Vezist Arsenala "kriv" za smrt Whitney, Bin Ladna ...

Seznam vse daljši Nogometaš znova 'ubija' slavne

Prekletstvo Ramsey znova 'pokopal' slavnega

Medtem je Ramsey sicer zamenjal nogometni klub, saj je po 11 letih zapustil Arsenal ter prestopil v Juventus, toda svojega prekletstva se nikakor ne more rešiti - ponovno je zadel ter čez nekaj dni je preminila nova slavna oseba.

V četrtek je namreč umrl legendarni francoski predsednik Jacques Chirac, kar je bilo le pet dni po Ramseyevem zadetku.

Valižan je bil namreč strelec prvega zadetka za Juventus ob zmagi nad Verono 2:1. Po tekmi nad Verono je ekipa sicer med tednom igrala še tekmo z Brescio, katero je prav tako dobila z rezultatom 2:1, na srečo slavnih pa se Ramsey tokrat ni vpisal med strelce.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.