Šport > Nogomet
71 ogledov

Nogometaš znova 'ubija' slavne

aaron ramsey Reuters
Vezist Arsenala Aaron Ramsey je znova obudil svoje 'prekletsvo'. Ko namreč zabije gol, nekdo od slavnih umre.

Prekletstvo Aarona Ramseyja je očitno znova na pohodu. Nogometaš Arsenala je namreč na zadnjih dveh tekmah zabil po en zadetek, kar naj bi po mnenju nekaterih vraževernih oseb zahtevalo življenji Davida Bowieja in Alana Rickmana.

Valižan, ki se za vezista sicer kar velikokrat vpiše med strelce, je s svojim prekletstvom začel maja 2011, ko je zabil zmagoviti zadetek proti Manchester Unitedu, naslednji dan pa je bil ubit Osama bin Laden. Ironično je dejstvo, da naj bi bil najznamenitejši terorist prav navijač londonskega kluba. To mu ni pomagalo, kroži pa šala, da je ob zmagovitem zadeku Ramseyja stekel na balkon, in zavpil 'Come on you Gunners! (dajte, topničarji - vzdevek Arsenala -, to pa lahko prevedemo tudi v pridite, strelci, op. p.). V naslednjih nekaj mesecih so prekletstvo občutili še Steve Jobs, Moamer el Gadafi in Whitney Houston.

Kasneje so po njegovih zadetkih preminuli še filmski igralci Paul Walker, Robin Williams in Sir Richard Attenborough. Med manj znane v Sloveniji pa sodijo Andres Montes (znani španski novinar), Antonio de Nigris (mehiški nogometaš), Chavela Vargas (pevka), Bebo Valdes (kubanski pianist), Jorge Rafael Videla (nekdanji argentinski predsednik), Ken Norton (ameriški boksar, svetovni prvak v težki kategoriji), Rubin "Hurricane" Carter (ameriški boksar).

"To je najbolj bizarna zgodba, ki sem jo slišal o svojih zadetkih. Da ljudje umirajo, ko zadenem. Velikokrat sem že zadel, a ni nihče umrl. To je noro," se je avgusta lani moral na vprašanje novinarja že zagovarjati Ramsey, ki pa je nato v smehu še dodal: "Čeprav ... Izločil sem tudi nekaj slabih ljudi!"

Slavni so sicer trenutno lahko zaskrbljeni, saj je Ramsey v dobri strelski formi, še kar nekaj časa pa je do konca njegove kariere, konec decembra je dopolnil 25 let. Za Arsenal je doslej zabil 42 zadetkov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.