Šport > Nogomet
16 ogledov

V 10 letih ni imel prostega dneva

zdravnik arsenal poškodba Profimedias
Zdravnik angleškega prvoligaša Colin Lewin v zadnjem desetletju ni izkoristil niti enega dneva dopusta, ker naj bi imel toliko dela s poškodbami nogometašev londonskega velikana.

Colin Lewin, brat reprezentančnega zdravnika Garyja Lewina, je v zadnjem desetletju zavrgel več kot 200 dni dopusta, saj mu uživanje prostega časa preprečujejo neprestane poškodbe v ekipi Arsena Wengerja.

Zdravnik Arsenala je imel v zadnjih letih ogromno dela s ''steklenimi'' igralci, kot so Jack Wilshere, Aboud Diaby, Theo Walcott in Aaron Ramsey. Angleški The Sun trdi, da gre za deloholika, ki si privošči en obrok na dan in spi kar v kotu Arsenalove zdravniške sobe.

Po navedbah angleškega časnika je v zadnjih štirih letih samo dvakrat zapustil Emirates, in sicer na božični večer leta 2013 in enkrat lani, ko se je zaradi izmučenosti zgrudil po tleh.

O Levinu in njegovem nemogočem urniku je za The Sun spregovoril prijatelj, ki ni želel biti imenovan. ''Colina nisem videl že leta. Mislil sem, da bo imel čas za moj rojstni dan, vendar ga je skrbelo za Wilsherjevo nogo. Ko je Diaby odšel, sem mislilm, da bo imel Colin več časa za prijatelje in družino. A z Debuchyjem, Rosickyjem in Wilsherjem nisem prepričan, če bo sploh še kdaj  prost.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.