Šport > Nogomet
36 ogledov

Vezist Arsenala "kriv" za smrt Whitney, Bin Ladna ...

Udinese Arsenal Liga prvakov kvalifikacije povratna tekma Reuters
Ko za Arsenal gol zabije velški vezist Aaron Ramsey, znanim osebam po vsem svetu zastane dih. Razlog? Ramsey, bizarno, kot po tekočem traku zabija gole le nekaj dni pred smrtmi zvezdnikov. Tako je "v grob poslal" že Osamo bin Ladna, Steva Jobsa, Moamerja Gadafija in nazadnje še Whitney Houston.

Še preden je tabloid The Sun v ponedeljek objavil zgodbo z naslovom Gol Aarona Ramseyja povezan s smrtjo Whitney, so se navijači Arsenala po tekmi s Sunderlandom šalili, naj se svetovne zvezde pazijo. Velški vezist je namreč zabil nov zadetek, ki mu kot po pravilu vedno sledi smrt znane osebe, tokrat je bila to pevka Whitney Houston, ki je že njegova četrta "žrtev" v manj kot letu dni.

Naključja so se začela maja lani, ko je Ramsey zabil gol Manchestru Unitedu, le nekaj dni kasneje pa so ubili Osamo bin Ladna. Oktobra je zabil Tottenhamu, le tri dni pred smrtjo Applovega idejnega očeta Stevea Jobsa. Na koncu meseca je dal gol še v Marseillu, potem pa je že naslednji dan življenje končal libijski polkovnik Moamer Gadafi.

"Skrbi me, da bi stvari lahko ušIe nadzoru, ko bo začel zabijati več," je pikro pripomnil eden izmed forumašev. Boj se, slovenski jet-set. Zelo se boj. Naslednja tekma Arsenala bo na sporedu v sredo, ko bodo topničarji v Ligi prvakov gostovali na San Siru pri AC Milanu.

Ramseyjevi smrtonosni zadetki:

Arsenal – Manchester United (1. maj 2011) → smrt Osame bin Ladna (2. maj 2011)

Arsenal Tottenham (2. oktober 2011) → smrt Steva Jobsa (5. oktober 2011)

Marseille Arsenal (19. oktober 2011) → smrt Moamerja Gadafija (20. oktober 2011)

Sunderland Arsenal (11. februarja 2012) → smrt Whitney Houston (12. februar 2012)

Komentarjev 1
  • JackD 15:24 14.februar 2012.

    Arsenal in Marseille sta igrala 19. oktobra. 20. namreč ni "takoj naslednji dan" po 9. ;)