Preobrat pri Schumacherjevih

Foto: Profimedias schumacher
Španske oblasti nalile čistega vina.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh so vse večje svetovne medije preplavile informacije, da se družina sedemkratnega svetovega prvaka Michaela Schumacherja iz Ženeve seli na španski otok Majorko, kjer bo nekdanji zvezdnik formule 1 nadaljeval rehablitacijo po hudi poškodbi glave.

Bivši dom znanega Španca Michael Schumacher se seli

Družina Schumacher naj bi po navedbah švicarske revije l'Illustre kupila 3000 kvadratnih metrov zameljišča z vilo na oddaljeni lokaciji, v kateri je nekoč prebival predsednik Real Madrida Florentino Pérez. Kot pojasnjujejo iz Španije, je družina res kupila vilo na omenjeni lokaciji, vendar za zdaj ni jasno, s kakšnim namenom.

Navedbe o selitvi je najprej negirala Schumacherjeva tiskovna predstavnica Sabine Kehm. "Dejstvo je, da se družina Schumacher ne namerava preseliti na Majorko," je povedala za Autosport. Upokojeni dirkač, ki se je poškodoval med smučanjem v francoskem Meribelu, vse od nesreče okreva za skrbno varovanimi zidovi njegovega prestižnega domovanja ob Ženevskem jezeru.

Na poročanje so se odzvale tudi španske oblasti in predstavniki mesta Andratx, kamor naj bi se preselila družina Schumacher. Govorice o selitvi je namreč sprožila nespretna izjava županje mesta Katie Rouarch, ki naj bi švicarskemu novinarju zaupala, da bo 49-letnik kmalu postal njihov občan. Iz njenega kabineta zdaj odgovarjajo, da je bila izjava napačno interpretirana.

Misija V formulo 1 vrniti ime Schumacher

"Kar zadeva nekdanjega dirkača formule 1 Michaela Schumacherja, njegovo družino in mesto Andratx, želimo poudariti, da izjava, ki naj bi jo podala županja Katia Rouarch, ni resnična in je po vsej verjetnosti rezultat napačne interpretacije oziroma nesporazuma," so sporočili iz Španije.

"Županja Andratxa je v pogovoru s švicarsko revijo l'Illustre potrdila že znano dejstvo, da je družina Schuamcher kupila kupila hišo v Port d'Andratxu. Ni pa podala nobenih informacij o domnevni selitvi Michaela Schumacherja ali njegovi družini. Županja s temi informacijami ne razpologa. Dejala je, da smo Schumacherja pripravljeni sprejeti in da so bile lokalne varnostne službe obveščene o njegovem morebitnem prihodu. Novinarju je povedala le, da je družina Schumacher dobrodošla in da bodo na Majorki obravnavani kot prebivalci Andratxa. To pa seveda še ne pomeni, da se bo družina preselila na Majorko," so še zapisali v uradnem sporočilu in še enkrat poudarili, da je družina na otoku dobrodošla.

Todt: "Čas je, da Schumacherja pustimo na miru"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:25 18. Avgust 2018.

    To mi pride tako naprej, ko si bogataši dajo zamrzniti do odkritja zdravila za njihovo bolezen. Če druga ne vsaj …

  • 07:48 18. Avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju …

  • 01:14 18. Avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.