Pretepeni Dončić: "V tretji četrtini sem dobil injekcijo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prvi zvezdnik slovenske reprezentance si je moral na tekmi s Poljaki pomagati s protibolečinskimi sredstvi.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je prevzel odgovornost za izpad slovenske košarkarske reprezentance v četrfinalu evropskega prvenstva. Favorizirane branilce evropske krone so z izjemno predstavo razorožili Poljaki, ki so med najboljše štiri ekipe napredovali z izidom 90:87. 

Brez polfinala Poljska šokirala Slovenijo, Dončić po poti Giannisa in Jokića

Slovenski zvezdnik, ki je dosegel dvojnega dvojčka s 14 točkami in 11 skoki, je bil med tekmo tarča grobega posredovanja, že zgodaj pa je postalo jasno, da so mu udarci pustili tudi določene posledice. 

Foto: Saša Despot EuroBasket 2022

Dončić se je na trenutke držal za hrbet, nelagodje pa je bilo moč razbrati tudi njegovem obrazu. Ko se je pred začetkom drugega polčasa kot zadnji pojavil na ogrevanju, je bilo jasno, da je lahko selektor Aleksander Sekulić upravičeno zaskrbljen.

"Ne vem, verjetno nisem bil 100-odstoten," je novinarjem po tekmi zaupal Dončić. "Prejel sem injekcijo v tretji četrtini. Na tem EuroBasketu sem moral veliko prestati. Toda to ni razlog. Odigral sem slabo tekmo," je povedal 23-letnik, ki je tri minute pred koncem obsedel na klopi s petimi osebnimi napakami.

Razočaranje Dončić: Pustil sem na cedilu soigralce in celo državo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.