Pretresljiv zadnji posnetek Maradone pred smrtjo

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Posnetek je nastal nekaj dni pred smrtjo nogometne legende.
Oglej si celoten članek

Konec lanskega novembra je svetovno javnsot pretresla novica o smrti enega najbolših nogometašev vseh časov Diega Armanda Maradone.

Argentinski virtuoz je umrl v sumljivih okoliščinah le nekaj dni po operaciji možganskega strdka.

Maradona, ki naj bi imel poleg petih priznanih še kopico nezakonskih otrok, ni napisal oporoke, postopki delitve premoženja pa bodo na čakanju, dokler ne bo končana preiskava okoliščin njegove smrti.

Argentina v šoku Nova razkritja v preiskavi smrti Diega Maradone

Pred dnevi se je v javnosti pojavil posnetek telefonskega pogovora, ki je izzval ogročenje argentinske javnosti.

Na posnetku dr. Leopold Luque, sicer Maradonov dober prijatelj in svetovalec, pokojnika zmerja z "debeluhom" in o njegovi smrti govori povsem ravnodušno.

Novi dokazi Za Maradono jokal kot dež, nova razkritja pa ga kažejo v drugačni luči

Svetovni splet je zdaj preplavil še zadnji posnetek Maradone, ki ga je pridobila argentinska Chronica TV. Naslovnik sporočila je njegov zdravnik.

Video je nastal kmalu po operaciji možganskega strdka oziroma nekaj dni pred njegovo smrtjo. Argentinec, čigar glava je še v povojih, govori nerazločno in s težavo najde prave besede.

"Potolčen sem, a z mano je vse v redu. Saj veš, da ne maram takšnih intimnih situacij, a v družbi dobrih ljudi tudi jaz izstopim iz svoje lupine," je iz najete hiše v bližini Buenos Airesa sporočil Maradona. 

Ob koncu posnetka je pokazal svoj smisel za humor, ko je namignil, da je sporočilo v resnici namenjeno Leopoldu Jacintu Luqueju, nekdanjemu argentinskemu napadalcu in soimenjaku njegovega zdravnika.

Maradona je umrl zaradi pljučnega edema, med obdukcijo pa so pri njem odkrili tudi resno obolenje srca.

Pretresljivo Rezultati šokirali svet, Maradona se je pred smrtjo mučil več ur

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.