Šport > Nogomet
6290 ogledov

Pretresljiv zadnji posnetek Maradone pred smrtjo

diego maradone Print Screen
Posnetek je nastal nekaj dni pred smrtjo nogometne legende.

Konec lanskega novembra je svetovno javnsot pretresla novica o smrti enega najbolših nogometašev vseh časov Diega Armanda Maradone.

Argentinski virtuoz je umrl v sumljivih okoliščinah le nekaj dni po operaciji možganskega strdka.

Maradona, ki naj bi imel poleg petih priznanih še kopico nezakonskih otrok, ni napisal oporoke, postopki delitve premoženja pa bodo na čakanju, dokler ne bo končana preiskava okoliščin njegove smrti.

diego maradona Argentina v šoku Šport Nova razkritja v preiskavi smrti Diega Maradone

Pred dnevi se je v javnosti pojavil posnetek telefonskega pogovora, ki je izzval ogročenje argentinske javnosti.

Na posnetku dr. Leopold Luque, sicer Maradonov dober prijatelj in svetovalec, pokojnika zmerja z "debeluhom" in o njegovi smrti govori povsem ravnodušno.

Leopoldo Luque Novi dokazi Šport Za Maradono jokal kot dež, nova razkritja pa ga kažejo v drugačni luči

Svetovni splet je zdaj preplavil še zadnji posnetek Maradone, ki ga je pridobila argentinska Chronica TV. Naslovnik sporočila je njegov zdravnik.

Video je nastal kmalu po operaciji možganskega strdka oziroma nekaj dni pred njegovo smrtjo. Argentinec, čigar glava je še v povojih, govori nerazločno in s težavo najde prave besede.

"Potolčen sem, a z mano je vse v redu. Saj veš, da ne maram takšnih intimnih situacij, a v družbi dobrih ljudi tudi jaz izstopim iz svoje lupine," je iz najete hiše v bližini Buenos Airesa sporočil Maradona. 

Ob koncu posnetka je pokazal svoj smisel za humor, ko je namignil, da je sporočilo v resnici namenjeno Leopoldu Jacintu Luqueju, nekdanjemu argentinskemu napadalcu in soimenjaku njegovega zdravnika.

Maradona je umrl zaradi pljučnega edema, med obdukcijo pa so pri njem odkrili tudi resno obolenje srca.

diego maradona Pretresljivo Šport Rezultati šokirali svet, Maradona se je pred smrtjo mučil več ur

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.