"Primož, takoj raztrgaj pogodbo in zapusti Jumbo-Vismo!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Legendarni ameriški kolesar je po 16. etapi dirke po Franciji poslal jasno sporočilo Primožu Rogliču.
Oglej si celoten članek

Najstarejši zmagovalec tritedenskih dirk Chris Horner je Primoža Rogliča (Jumbo-Visma) posvaril pred posledicami druge zaporedne zmage Jonasa Vingegaaarda (Jumo-Visma) na dirki po Franciji. 

Danski kolesar je po 16 etapah v najboljšem položaju za vnovičen uspeh na francoski pentlji, s čimer bi po mnenju nekdanjega zmagovalca Vuelte še utrdil svoj položaj v nizozemski ekipi in dokončno odvzel primat Slovencu.

Strokovnjaki "Zdi se, da je Tour odločen. Pogačar ni odpeljal slabo, ne razumem pa ..."

Roglič, ki mu v zbirki največjih lovorik manjka samo še zmaga na Touru, bi moral po mnenju Američana po hitrem postopku razdreti pogodbo z Jumbo-Vismo in se zasledovanja velikega kariernega cilja lotiti skupaj z Ineosom.

"Primož, če me poslušaš, zapustiti moraš Jumbo-Vismo. Jonas Vingegaard je v odličnem položaju za zmago na dirki po Franciji. Če mu uspe zmagati, Primož Roglič mora zapustiti Jumbo-Vismo. Prosim, raztrgaj pogodbo in poišči nekoga, ki jo bo odkupil. Prestopi k Ineosu, kjer imajo velik proračun in ekipo, ki te lahko podpira."

Incident Jumbo-Visma resno razmišlja o tožbi

"Na naslednji dirki po Franciji bi lahko spremljali Rogliča v Ineosu, Pogačarja v UAE Emirates, Vingegaarda in seveda Remca Evenepoela v Soudal Quick-Stepu. Samo predstavljajte si, koliko eksplozivne energije bi imeli na Touru. Primož Roglič mora zapustiti Jumbo-Vismo. In to čim prej! Če Jonas zmaga na Touru in Primož želi priložnost, da pred koncem kariere osvoji dirko po Franciji, potem mora oditi. Raztrgaj pogodbo in odidi k Ineosu," na Rogliča apelira Horner.

Foto: Print Screen Chris Horner

Rivalstvo Prizor, ki odmeva! Pogačar po dirki pristopil k Vingegaardu, sledilo je tole


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 22:51 19. Julij 2023.

    reala je ta da je Primož naredil to ekipo, se posebej tudi jonasa... jumbo bo Primoža se krepko objokoval, ce …

  • 14:35 19. Julij 2023.

    Ne vem zakaj se Roglič drži Jumbo Visme kot pijanček plota. Zakaj ga kakšen nadebudni novinar kar direktno ne vpraša.

  • 13:35 19. Julij 2023.

    Nisem prepričan, da je pogodbo razdreti, tako enostavno, če druga stran temu ni naklonjena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.