Šport > Kolesarstvo
66333 ogledov

"Primož, takoj raztrgaj pogodbo in zapusti Jumbo-Vismo!"

Primož Roglič Profimedia
Legendarni ameriški kolesar je po 16. etapi dirke po Franciji poslal jasno sporočilo Primožu Rogliču.

Najstarejši zmagovalec tritedenskih dirk Chris Horner je Primoža Rogliča (Jumbo-Visma) posvaril pred posledicami druge zaporedne zmage Jonasa Vingegaaarda (Jumo-Visma) na dirki po Franciji. 

Danski kolesar je po 16 etapah v najboljšem položaju za vnovičen uspeh na francoski pentlji, s čimer bi po mnenju nekdanjega zmagovalca Vuelte še utrdil svoj položaj v nizozemski ekipi in dokončno odvzel primat Slovencu.

Pogačar Strokovnjaki Šport "Zdi se, da je Tour odločen. Pogačar ni odpeljal slabo, ne razumem pa ..."

Roglič, ki mu v zbirki največjih lovorik manjka samo še zmaga na Touru, bi moral po mnenju Američana po hitrem postopku razdreti pogodbo z Jumbo-Vismo in se zasledovanja velikega kariernega cilja lotiti skupaj z Ineosom.

"Primož, če me poslušaš, zapustiti moraš Jumbo-Vismo. Jonas Vingegaard je v odličnem položaju za zmago na dirki po Franciji. Če mu uspe zmagati, Primož Roglič mora zapustiti Jumbo-Vismo. Prosim, raztrgaj pogodbo in poišči nekoga, ki jo bo odkupil. Prestopi k Ineosu, kjer imajo velik proračun in ekipo, ki te lahko podpira."

Sepp Kuss Incident Šport Jumbo-Visma resno razmišlja o tožbi

"Na naslednji dirki po Franciji bi lahko spremljali Rogliča v Ineosu, Pogačarja v UAE Emirates, Vingegaarda in seveda Remca Evenepoela v Soudal Quick-Stepu. Samo predstavljajte si, koliko eksplozivne energije bi imeli na Touru. Primož Roglič mora zapustiti Jumbo-Vismo. In to čim prej! Če Jonas zmaga na Touru in Primož želi priložnost, da pred koncem kariere osvoji dirko po Franciji, potem mora oditi. Raztrgaj pogodbo in odidi k Ineosu," na Rogliča apelira Horner.

Chris Horner | Avtor: Print Screen Print Screen

Rivalstvo Šport Prizor, ki odmeva! Pogačar po dirki pristopil k Vingegaardu, sledilo je tole


 

Komentarjev 13
  • res.no 22:51 19.julij 2023.

    reala je ta da je Primož naredil to ekipo, se posebej tudi jonasa... jumbo bo Primoža se krepko objokoval, ce ta zapusti ekipo.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:35 19.julij 2023.

    Ne vem zakaj se Roglič drži Jumbo Visme kot pijanček plota. Zakaj ga kakšen nadebudni novinar kar direktno ne vpraša.

  • mladen8 13:35 19.julij 2023.

    Nisem prepričan, da je pogodbo razdreti, tako enostavno, če druga stran temu ni naklonjena.