Prve točke tudi za slovenske biatlonke

Foto: Profimedia
Beloruska biatlonka Darja Domračeva, trikratna olimpijska prvakinja iz Sočija 2014, se po bolezni in porodu dva meseca pred igrami v Pyeongchangu vrača v zmagovalno formo.
Oglej si celoten članek

V Hochfilznu je Darja Domračeva dobila sprint za svetovni pokal, 22 sekund je zaostala Slovakinja Anastazija Kuzmina, 30 Italijanka Daniela Wierer, obe pa sta morali po enkrat v kazenski krog.

Biatlon (M) Dvomov ni več, Fak je nazaj!

V izredno težkih razmerah, močnem sneženju, sta Slovenki Anja Eržen in Urška Poje solidno opravili strelski del s po enim kazenskim krogom. Erženova je na koncu osvojila 38. mesto in ujela prve tri točke svetovnega pokala v sezoni, mlada Pojetova pa je s 66. mestom ostala tudi brez sobotnega zasledovanja in njenih nastopov v Avstriji je že konec.

Po stopničkah Fak: Bilo je zelo čustveno

V soboto bo v Hochfilznu moško zasledovanje na sporedu ob 12.15, odlično izhodišče pa ima tudi Jakov Fak, ki je bil na današnjem sprintu tretji. Ženska tekma bo ob 14.45.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.