Šport
142 ogledov

Prve točke tudi za slovenske biatlonke

Darja Domračeva
Beloruska biatlonka Darja Domračeva, trikratna olimpijska prvakinja iz Sočija 2014, se po bolezni in porodu dva meseca pred igrami v Pyeongchangu vrača v zmagovalno formo.

V Hochfilznu je Darja Domračeva dobila sprint za svetovni pokal, 22 sekund je zaostala Slovakinja Anastazija Kuzmina, 30 Italijanka Daniela Wierer, obe pa sta morali po enkrat v kazenski krog.

jakov fak Biatlon (M) Šport Dvomov ni več, Fak je nazaj!

V izredno težkih razmerah, močnem sneženju, sta Slovenki Anja Eržen in Urška Poje solidno opravili strelski del s po enim kazenskim krogom. Erženova je na koncu osvojila 38. mesto in ujela prve tri točke svetovnega pokala v sezoni, mlada Pojetova pa je s 66. mestom ostala tudi brez sobotnega zasledovanja in njenih nastopov v Avstriji je že konec.

Jakov Fak portreti slovenskih olimpijcev Soči 2014 Po stopničkah Šport Fak: Bilo je zelo čustveno

V soboto bo v Hochfilznu moško zasledovanje na sporedu ob 12.15, odlično izhodišče pa ima tudi Jakov Fak, ki je bil na današnjem sprintu tretji. Ženska tekma bo ob 14.45.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.