Prvi namig: Đokovića bodo v četrtek izgnali iz Avstralije!

Foto: Epa
Foto: Epa
Iz Avstralije je prišel prvi indic o odločitvi vlade glede srbskega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Saga Novaka Đokovića v "deželi tam spodaj" bi se kaj lahko končala v četrtek. Srbski teniški igralec, ki je povzročil pravi medijski vihar z anticepilskimi stališči, spornim prihodom v Melbourne in domnevnim neodgovornim ogrožanjem množice oseb, bo namreč deportiran s strani avstralske vlade, navajajo dobro obveščeni viri.

Napeto ozračje? Tenisač razkriva, kaj se je zgodilo, ko je Đoković vstopil v telovadnico

"Slišim, da bo Alex Hawke jutri Jokerja (Đokovića, op. a.) brcnil (iz države, op. a.)," je na Twitterju zapisal Paul Buongiorno. Slednji je znan politični komentator in analitik, redno objavlja v mediju The Sunday Paper. Pogosto je velik kritik aktualne vlade.

Omenjeni Alex Hawke je za imigracijo pristojni avstralski minister, v čigar domeno spada odločitev o Đokovićevi potencialni deportaciji.

Avstralka zvezna vlada ima namreč pravico tujca poslati iz države, kljub nasprotni odločitvi prizivnega sodišča. To je namreč ugodilo Srbovi pritožbi, potem ko so mu cariniki prepovedali prehod meje.

Izpad in pol Veliki Stern o Đokoviću: "Kakšen pof**an bedak!"

Na Đokovića se je po razkritju nekaterih podrobnosti njegove "zdravstvene izjeme" zgrnila kopica kritik. Številka ena lestvice ATP je namreč, po lastnih trditvah, 16. decembra oddal pozitiven test na covid-19, nato pa se udeležil številnih družabnih dogodkov.

Foto: Epa Novak Đoković Melbourne

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 13:38 13. Januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 09:07 13. Januar 2022.

    Ma naj se ta saga že enkrat konča... .Dost ma 9 naslovov tam spodaj,naj se bolj osredotoča na Pariz in …

  • 06:04 13. Januar 2022.

    Zakaj že takšna panika,ker je zdrav in se noče cepiti?.Najbolje , da se spoka domov ,ker lahko še pristane v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.