Šport
45031 ogledov

Prvi namig: Đokovića bodo v četrtek izgnali iz Avstralije!

Novak Đoković Melbourne Epa
Iz Avstralije je prišel prvi indic o odločitvi vlade glede srbskega zvezdnika.

Saga Novaka Đokovića v "deželi tam spodaj" bi se kaj lahko končala v četrtek. Srbski teniški igralec, ki je povzročil pravi medijski vihar z anticepilskimi stališči, spornim prihodom v Melbourne in domnevnim neodgovornim ogrožanjem množice oseb, bo namreč deportiran s strani avstralske vlade, navajajo dobro obveščeni viri.

novak đoković Napeto ozračje? Šport Tenisač razkriva, kaj se je zgodilo, ko je Đoković vstopil v telovadnico

"Slišim, da bo Alex Hawke jutri Jokerja (Đokovića, op. a.) brcnil (iz države, op. a.)," je na Twitterju zapisal Paul Buongiorno. Slednji je znan politični komentator in analitik, redno objavlja v mediju The Sunday Paper. Pogosto je velik kritik aktualne vlade.

Omenjeni Alex Hawke je za imigracijo pristojni avstralski minister, v čigar domeno spada odločitev o Đokovićevi potencialni deportaciji.

Avstralka zvezna vlada ima namreč pravico tujca poslati iz države, kljub nasprotni odločitvi prizivnega sodišča. To je namreč ugodilo Srbovi pritožbi, potem ko so mu cariniki prepovedali prehod meje.

Novak Đoković Izpad in pol Šport Veliki Stern o Đokoviću: "Kakšen pof**an bedak!"

Na Đokovića se je po razkritju nekaterih podrobnosti njegove "zdravstvene izjeme" zgrnila kopica kritik. Številka ena lestvice ATP je namreč, po lastnih trditvah, 16. decembra oddal pozitiven test na covid-19, nato pa se udeležil številnih družabnih dogodkov.

Novak Đoković Melbourne | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 24
  • Jeanette_Jenkins 13:38 13.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • d441a3eb6182bdfa832639adb0a11dd39ecfc1e0 09:07 13.januar 2022.

    Ma naj se ta saga že enkrat konča... .Dost ma 9 naslovov tam spodaj,naj se bolj osredotoča na Pariz in Wimbledon.😁

  • crna 06:04 13.januar 2022.

    Zakaj že takšna panika,ker je zdrav in se noče cepiti?.Najbolje , da se spoka domov ,ker lahko še pristane v zaporu kot upornik sistema.

Sorodne novice