Šport
29091 ogledov

Tenisač razkriva, kaj se je zgodilo, ko je Đoković vstopil v telovadnico

novak đoković Epa
Ali prisotnost Novaka Đokovića res ustvarja napeto ozračje?

Saga teniškega superzvezdnika Novaka Đokovića je razdelila tako teniško kot svetovno javnost. Medtem ko nekateri v njem vidijo borca za svobodo in paradnega konja zagovorikov pravice do odločanja o svojem telesu, ga drugi označujejo za serijskega kršitelja in proticeplica, ki s trmoglavim vztrajanjem pri svojih stališčih ogroža zdravje drugih ljudi.

Đokovićeva prisotnost v Melbournu, kjer se bo prihodnji teden začel prvi grand slam teniške sezone, je že izzvala ostre kritike nekaterih kolegov in kolegic. Mnogi so namreč prepričani, da si srbski tenisač ne zasluži zaigrati na turnirju, kjer je v preteklosti osvojil kar devet od skupno 20 grand slamov.

Novak Đoković Zgroženi Šport Tretja igralka sveta in drugi zvezdniki udarili po Srbu: "Nima pravice biti tu!"

Po pisanju nekaterih medijev je Đoković med igralci deležen hladnega sprejema. Pri tem se sklicujejo na neimenovani vir, ki je medijem zaupal, da je ob prihodu prvega igralca sveta v telovadnico tam zavladala smrtna tišina.

novak đoković | Avtor: Epa Epa

"Đoković je pred treningom prišel v telovadnico. Vse je potihnilo in vsi so samo strmeli vanj. Bilo je zelo neprijetno," je povedal nekdo, ki naj bi situacijo spremljal iz neposredne bližine.

novak đoković Priznanje Šport Vedoč, da je pozitiven na covid-19, je Đoković storil tole

Tem navedbam je hitel oporekati ukrajinski tenisač Sergij Stahovski (220. igralec sveta), ki je bil v tistem času prav tako prisoten v telovadnici.

"Popolna izmišljotina," je zapis ameriškega novinarja Bena Rothenberga komentiral Stahovski. "Ogreval sem se za dvoboj v tej isti telovadnici. Najdi si boljše opravljivce," je še sporočil 36-letnik, ki trdi, da prihod Srba ni vplival na razpoloženje v prostoru.

Toda Rothenberg se ni dal. "Šokiran sem, da nisi zaznal nebesedne govorice," je vrnil žogico tenisaču. "Au, Ben. Ali postajaš jezen?" je na to odvrnil Stahovski.

novak đoković Drama se nadaljuje Šport Đokovića tudi danes ne bodo izgnali, to je razlog

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.