Šport
39758 ogledov

Veliki Stern o Đokoviću: "Kakšen pof**an bedak!"

Howard Stern Profimedia Howard Stern.
Postopanje srbskega zvezdnika pred turnirjem v Melbournu je dvignilo precej prahu tudi izven športih sfer.

Odisejada Novaka Đokovića v Avstraliji se nadaljuje. Še vedno ni znano, ali bo deportiran po odloku ministrstva, ali pa bo lahko nastopil na turnirju in lovil rekordni 21. naslov na grand slamih.

Glavna dejstva so dobro znana. Đoković se noče cepiti, zato je v Melbourne prišel z "zdravstveno izjemo", beri potrdilom o prebolelem covidu-19. Pozitiven test naj bi oddal 16. decembra. Vse lepo in prav, če Srb sredi preteklega meseca ne bi delil nagrad otrokom, obiskal beograjske pošte, opravil intervjuja s francoskim L'Equipom ter nato še odpotoval v Španijo. Slednje je na formularju za vstop v Avstralijo zamolčal, bojda zaradi napake nekoga v njegovem spremstvu.

Đoković je z izjavo skušal pojasniti, da po oddanem pozitivnem testu ni neodgovorno ogrožal množice ljudi, ampak da se je vedoč, da je okužen, podal le na druženje s francoskimi novinarji. Toda prepričal je le svoje najbolj vnete navijače.

novak đoković Drama se nadaljuje Šport Đokovića tudi danes ne bodo izgnali, to je razlog

Novak Đoković | Avtor: Profimedia Profimedia

novak đoković Napeto ozračje? Šport Tenisač razkriva, kaj se je zgodilo, ko je Đoković vstopil v telovadnico

Nanj so se zgrnile hude kritike z vseh koncev, precej hujše kot ob njegovi kalvariji na letališču. Neodgovorno širjenje virusa (ali pač fiktiven pozitiven test) sta v očeh mnogih preveč. Med njimi je tudi sloviti ameriški publicist in komik Howard Stern.

Stern, sicer precej nepoučen o svetu športa, je v svoji oddaji ostro kritiziral vedenje srbskega teniškega igralca in ga označil za arogantnega idiota.

"Ta idiot, kako mu je že ime ... Đoković. Joker (Šaljivec, op. a.), tako ga kličem jaz. Kakšen pof**an bedak! Najprej sem slišal, da je anticepilec in da prosto hodi okrog. Treba ga bi bilo odstraniti iz tenisa," je dejal Stern. "Pa človek je bedak, pof**an prasec! Njega briga za vse ljudi, razen njega!"

 Stern, ki prav danes praznuje 68. rojstni dan, je podal zanimivo analogijo med kajenjem in covidom-19. Želel je izraziti nestrinjanje z Đokovićevim stališčem, da je cepljenje proti koronavirusu osebna odločitev.

"To je tako, kot da bi rekel, da je kajenje osebna odločitev. Točno, drži. Toda ni mi treba pihati dima v obraz, idiot! Kakšen neumnež, zares pravi igralec," je v svojem izpadu še dodal Stern. 

Komentarjev 9
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 05:32 15.januar 2022.

    Dvojna merila, pozitivno medicinsko osebje brez simptomov, pa morajo delat v vseh bolnišnicah tega norega sveta, za njih ni kar antene, ker bi v tem primeru vse bolnice zaprli! Ampak za novinarje je test vedno negativen! Ha,ha.

  • ilija 20:05 13.januar 2022.

    Če bi v Srbiji veljali zakoni za vse enako če je bil pozitiven 16 decembra pa se je prosto sprehajal družil z vsemi bi ga morali že srbi kaznovati samo tega se ne bo zgodilo ker je denar sveta vladar ...prikaži več upam da ga bodo izgnali da bodo Avstralci pokončni zapirali in še zapirajo svoj narod potem pride negdo ki misli da je nekaj pomembnega zaradi mene lahko osvoji 100 turnirjev na koncu bo nihče.

  • Jeanette_Jenkins 13:42 13.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice