PSG sporočil novico: "Messi ne potuje na naslednjo tekmo"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Messiju zadnje čase ne gre vse po načrtih.
Oglej si celoten članek

Nogometni čarovnik Lionel Messi se je znašel v središču medijske pozornosti po incidentu na tekmi z Lyonom, ko je bil zaradi slabše predstave predčasno zamenjan, kar se mu ni zgodilo že leta, pri tem pa se ob odhodu z zelenice ni želel rokovati s trenerjem Mauriciem Pochettinom, prav tako pa ni prisostoval pri ekipnem slavju zmagovitega zadetka v sodnikovem podaljšku.

Messi je tako odigral že tretjo tekmo za svojo novo ekipo, za katero pa proti nič kaj slovitim nasprotnikom - Reimsu, Clubu Bruggu in Lyonu - sploh še ni uspel zatresti mreže.

Besen kot ris Še ena zaušnica Messija PSG-u po kontroverzni menjavi Šok Drama v Parizu, Pochettino občutil Messijev bes

Medtem ko njegov večni rival Cristiano Ronaldo v dosti močnejši ligi za svoj novi klub že pridno zabija, se izjemni Argentinec zaenkrat še vedno bori z iskanjem prave forme, obenem pa je njegov klub sporočil novico, da Messi ne bo potoval z ekipo na gostovanje v Metz zaradi poškodbe.

PSG je novico javno objavil na svojih spletnih profilih, obenem pa razkril, da je Messi opravil magnetno resonanco, katera je odkrila udarnino v kosti levega kolena. Novi pregled, ki bo razkril resnost situacije, naj bi Messija čakal čez dva dni, zaenkrat pa je jasno, da zagotovo ne potuje v Metz na tekmo sedmega kola francoskega prvenstva.

Nesoglasje Pochettinov odgovor Messiju: "Če vam je všeč ali ne, trener odloča"

"Lionel Messi, ki je proti Lyonu prejel udarec v koleno, je v torek zjutraj opravil magnetno resonanco, ki je potrdila znake udarnine kosti. Nadaljnji pregled bo opravljen v 48 urah," so sporočili Parižani, ki so dodali, da Argentinec zagotovone bo potoval na tekmo v Metz.

Messi bo tako še moral nekoliko počakati na svoj prvi zadetek v dresu PSG-a, medtem ko prepričljivo vodeča ekipa prvenstva tudi brez Messija ne bi smela imeti težav na gostovanju pri ekipi, ki po šestih kolih zaseda poslednje mesto v prvenstvu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.