Razkrit razlog za smrt mladega kolesarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bjorg Lambrecht je tragično preminil po nesreči tekom tretje etape Dirke po Poljski. Razlog za njegovo smrt je bila raztrganina na jetrih.
Oglej si celoten članek

Zdravnik ekipe Lotto Soudal Maarten Meirhaeghe je sporočil razloge, zakaj je v ponedeljek po tragični nesreči umrl belgijski kolesar Bjorg Lambrecht. V izjavi za javnost je zapisal, da je bila smrt posledica velike raztrganine na jetrih, ki je povzročila notranje krvavitve in srčni zastoj.

Žalostno Smrt 22-letnega kolesarja na dirki po Poljski

"Bjorg je imel največjo možno nesrečo. Ob takih notranjih krvavitvah je potreben čudež, ki pa se na žalost ni zgodil. Kraj in čas nista vplivala na posledice. Tudi če bi se takšna travma zgodila v bolnišnici, možnosti za preživetje ne bi bilo veliko," meni zdravnik.

Tragično Nove podrobnosti o smrti mladega kolesarja

Še vedno pa ni jasno, zakaj je nesrečni kolesar zapeljal v jarek. V nesrečo ni bil vpleten nobeden drug kolesar, tako da je nerazumljivo, zakaj je Belgijec pri nizki hitrosti zapeljal iz karavane in padel na betonsko cev v jarku.

Video Gledalec posnel usodne trenutke

Tragično Na Poljskem vse v znamenju žalovanja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.