Šport
1467 ogledov

Razkrit razlog za smrt mladega kolesarja

Bjorg Lambrecht Profimedia
Bjorg Lambrecht je tragično preminil po nesreči tekom tretje etape Dirke po Poljski. Razlog za njegovo smrt je bila raztrganina na jetrih.

Zdravnik ekipe Lotto Soudal Maarten Meirhaeghe je sporočil razloge, zakaj je v ponedeljek po tragični nesreči umrl belgijski kolesar Bjorg Lambrecht. V izjavi za javnost je zapisal, da je bila smrt posledica velike raztrganine na jetrih, ki je povzročila notranje krvavitve in srčni zastoj.

Bjorg Lambrecht Žalostno Šport Smrt 22-letnega kolesarja na dirki po Poljski

"Bjorg je imel največjo možno nesrečo. Ob takih notranjih krvavitvah je potreben čudež, ki pa se na žalost ni zgodil. Kraj in čas nista vplivala na posledice. Tudi če bi se takšna travma zgodila v bolnišnici, možnosti za preživetje ne bi bilo veliko," meni zdravnik.

sveče Bjorg Lambrecht Tragično Šport Nove podrobnosti o smrti mladega kolesarja

Še vedno pa ni jasno, zakaj je nesrečni kolesar zapeljal v jarek. V nesrečo ni bil vpleten nobeden drug kolesar, tako da je nerazumljivo, zakaj je Belgijec pri nizki hitrosti zapeljal iz karavane in padel na betonsko cev v jarku.

Bjorg Lambrecht Video Šport Gledalec posnel usodne trenutke Tragično Šport Na Poljskem vse v znamenju žalovanja
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.