Razkrita skrivna klavzula v Ronaldovi pogodbi

Foto: Epa cristiano ronaldo
Juventus se je domislil načina, kako dodatno motivirati svojega prvega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je med poletnim prestopnim rokom po devetih letih zapustil Real Madrid (2008-2009) in se za 100 milijonov evrov preselil k Juventusu.

Napadalec je s italijanskim prvakom podpisal štiriletno pogodbo v vrednosti 120 milijonov evrov, kar mu zagotavlja letno plačo v višini 30 milijonov.

V pogodbi, ki sta jo sklenila Ronaldo in aktualni italijanski prvak, je tudi posebna klavzula, katere podrobnosti je razkril španski športni tednik Don Balon. Ronaldo bo od Juventusa prejel bonus v višini pet milijonov evrov, če bo v povprečju dosegal vsaj en gol na tekmo.

Po štirih odigranih tekmah je 33-letnik pri dveh doseženih golih, kar je daleč od želenega povprečja (0,5 gola/na tekmo), a časa za izboljšanje statistike je še več kot dovolj.

Dvojček Zver se prebuja

Ronaldo se bo poskušal v Torinu približati strelski formi, ki ga je krasila pri Real Madridu. Tam se je v zadnjem desetletju proslavil kot pravi stroj za doseganje golov. V dresu kraljevega kluba je odigral 438 tekem in zabil neverjetnih 451 golov, kar je povprečno 1,03 na srečanje.

Zasenčil Ronalda Costa nasprotniku pljunil v usta, grozi mu huda kazen


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.