Šport > Nogomet
3646 ogledov

Razkrita skrivna klavzula v Ronaldovi pogodbi

cristiano ronaldo Epa
Juventus se je domislil načina, kako dodatno motivirati svojega prvega zvezdnika.

Cristiano Ronaldo je med poletnim prestopnim rokom po devetih letih zapustil Real Madrid (2008-2009) in se za 100 milijonov evrov preselil k Juventusu.

Napadalec je s italijanskim prvakom podpisal štiriletno pogodbo v vrednosti 120 milijonov evrov, kar mu zagotavlja letno plačo v višini 30 milijonov.

V pogodbi, ki sta jo sklenila Ronaldo in aktualni italijanski prvak, je tudi posebna klavzula, katere podrobnosti je razkril španski športni tednik Don Balon. Ronaldo bo od Juventusa prejel bonus v višini pet milijonov evrov, če bo v povprečju dosegal vsaj en gol na tekmo.

Po štirih odigranih tekmah je 33-letnik pri dveh doseženih golih, kar je daleč od želenega povprečja (0,5 gola/na tekmo), a časa za izboljšanje statistike je še več kot dovolj.

cristiano ronaldo Dvojček Šport Zver se prebuja

Ronaldo se bo poskušal v Torinu približati strelski formi, ki ga je krasila pri Real Madridu. Tam se je v zadnjem desetletju proslavil kot pravi stroj za doseganje golov. V dresu kraljevega kluba je odigral 438 tekem in zabil neverjetnih 451 golov, kar je povprečno 1,03 na srečanje.

douglas costa Zasenčil Ronalda Šport Costa nasprotniku pljunil v usta, grozi mu huda kazen


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.