Šport > Košarka
1052 ogledov

Ameriška košarkarja napadli z noži in steklenicami

darrel bowie
1/2
Facebook Darrel Bowie
Košarkarja sta prestala več operacij, eden od njiju je v kritičnem stanju.

Dva ameriška košarkarja sta bila konec tedna huje poškodovana v napadu skupine neznancev v južnoromunskem pristaniškem mestu Braila, poročajo agencije. Napadalci so se obeh košarkarjev lotili z noži in steklenicami.

Petindvajsetletni Darrel Bowie in dve leti mlajši Joseph McClain sta šele pred nekaj tedni okrepila prvoligaša ACS Cuza Sport Braila. Po prvih podatkih policije pa sta se v noči na nedeljo zapletla v spor z lokalnimi kriminalci, ki jih romunska policija še ni identificirala.

Kot je povedala predstavnica policije, sta košarkarja prestala večje število operacij, eden od njiju pa je v kritičnem stanju, saj ima poškodovana pljuča, zato bo moral zdravljenje nadaljevati v Bukarešti.

Primer močno spominja na napad na 23-letnega Chaunceyja Hardyja, ki so ga neznanci leta 2011 napadli v sosednjem mestecu Giurgiu. Tudi pred sedmimi leti je šlo za napad v baru, Hardy pa je po nekaj dneh podlegel težkim poškodbam.

Komentarjev 1
  • Bianca_Baines 14:32 17.september 2018.

    Začnite z gotovino takoj ....Uporabite nekaj ur prostega časaa, da vsak tedebn zaslužite dodatnih 5000 $ na računu PayPal ... Preberite več o naslednjem spletnem mestu ... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com ...prikaži več www.WebJob98.Com