Razkrito, kaj je po grdi poškodbi Messi povedal Smallingu

Foto: Profimedia
Branilec Uniteda je nad izjemnim Argentincem storil grd prekršek ter ga pustil v krvi, nato pa je Barcelonin zvezdnik ponovno dokazal, kakšen gospod je.
Oglej si celoten članek

Najboljši nogometaš Barcelone Lionel Messi je tekom tekme Lige prvakov z Manchester Unitedom utrpel grdo poškodbo, ko je nanj naletel branilec Rdečih vragov, Chris Smalling.

Kljub temu, da je po dvoboju s Smallingom Messi končal krvavega lica, z modrico na očesu, nizkorasli Argentinec angleškemu branilcu ni zameril ostrega prekrška. Smalling je namreč spregovoril o incidentu ter pojasnil, da sta se z Messijem po tekmi pogovorila in da mu Messi ni ničesar zameril:

"Da, po tekmi sva se pogovorila. Nisem se v tem trenutku sploh še zavedal, da sem ga udaril tako močno. Toda po tekmi sva se pogovorila, se rokovala in on mi je povedal, da ve, da je bilo vse skupaj nenamerno."

Liga prvakov VAR spremenil odločitev in prinesel zmago Barceloni

Izračunano! Superračunalnik izračunal zmagovalca Lige prvakov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.