Šport > Nogomet
7646 ogledov

Razkrito, kaj je po grdi poškodbi Messi povedal Smallingu

Lionel Messi
Branilec Uniteda je nad izjemnim Argentincem storil grd prekršek ter ga pustil v krvi, nato pa je Barcelonin zvezdnik ponovno dokazal, kakšen gospod je.

Najboljši nogometaš Barcelone Lionel Messi je tekom tekme Lige prvakov z Manchester Unitedom utrpel grdo poškodbo, ko je nanj naletel branilec Rdečih vragov, Chris Smalling.

Kljub temu, da je po dvoboju s Smallingom Messi končal krvavega lica, z modrico na očesu, nizkorasli Argentinec angleškemu branilcu ni zameril ostrega prekrška. Smalling je namreč spregovoril o incidentu ter pojasnil, da sta se z Messijem po tekmi pogovorila in da mu Messi ni ničesar zameril:

"Da, po tekmi sva se pogovorila. Nisem se v tem trenutku sploh še zavedal, da sem ga udaril tako močno. Toda po tekmi sva se pogovorila, se rokovala in on mi je povedal, da ve, da je bilo vse skupaj nenamerno."

Scott McTominay, Lionel Messi Liga prvakov Šport VAR spremenil odločitev in prinesel zmago Barceloni Liga prvakov Izračunano! Šport Superračunalnik izračunal zmagovalca Lige prvakov
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice