Razvpita Wanda Nara v bolnišnici, stanje je zelo resno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Soprogo in agentko argentinskega napadalca Maura Icardija so urgentno sprejeli v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Argentinska medijska osebnost Wanda Nara, ki se je v poslovnem svetu uveljavila kot agentka svojega moža Maura Icardija, s katerim že vrsto let polnita tabloidne stolpce z javnim pranjem umazanega perila, je trenutno v bolnišnici v Buenos Airesu, kamor so jo sprejeli zaradih hudih bolečin v trebuhu.

O razlogih za urgentno hospitalizacijo 36-letne mame petih otrok za zdaj še ni znanega prav veliko, nekateri argentinski novinarji pa namigujejo, da naj bi bilo stanje zelo resno.

Bizarni pogoji Neverjetno, kaj je storil zvezdnik, da bi rešil svoj zakon

Foto: Instagram Nara je po navedbah tamkašnjih medijev opravila več zdravniških preiskav, novinar Marcelo Politno pa je poročal, da naj bi zdravniki glede na vse znake resno razmišljali o punkciji kostnega mozga.

Nekateri drugi novinarji, kot je na primer Angel de Brito, so poskrbeli za preplah z zaskrbljujočimi navedbami, kot so: "Wandino stanje je resno. Kmalu boste izvedeli več." 

Za najodmevnejše razkritje v zvezi z njenim stanjem je poskrbel Jorge Lanata, ki je v etru radijske postaje Radio Mitre trdil, da ima Nara levkemijo. Informacije naj bi pridobil od virov blizu njej in njeni družini.

Po podatklih iz bolnišnice so prve preiskave pokazale močno povečano vranico in nenormalne vrednosti belih krvničk.

Nara se je nameravala v teh dneh z Icardijem in otroki vrniti v Evropo, vendar so morali potovanje preložiti, saj za zdaj ostaja v bolnišnici v Buenos Airesu.

Neverjetno Član PSG zagrozil ženi, da bo razdrl pogodbo s klubom, če se ne vrne Jeza Žena zvezdniku: Še ena družina, ki si jo uničil zaradi kur*be

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.