Šport > Nogomet
36753 ogledov

Žena zvezdniku: Še ena družina, ki si jo uničil zaradi kur*be

wanda nara Instagram
Član pariškega velikana ima velike zakonske težave.

Zakon Maura Icardije in Wande Nare, ki je tudi njegova agentka, se končuje. Argentinka, ki je na socialnih omrežjih že večkrat vzbudila precej pozornosti s provokativnimi fotografijami, je moževo nezvestobo s svetom delila kar na Instagramu. "Še ena družina, ki si jo uničil zaradi kur*e!" je zapisala 34-letnica.

Wanda in Mauro sta skupaj sedem let, v njuni zvezi pa sta se rodili dve hčerki. Argentinka, ki je tudi televizjska osebnost in nogometna zastopnica, je bila pred tem poročena z Icardijevim prijateljem in reprezentančnim kolegom Maxijem Lopezom, s slednjim ima tri sinove. Leta 2014 Lopez na tekmi Serie A med Sampdorio in Interjem ni želel seči v roko nekdanjemu prijatelju, dvoboj je tako v Italij dobil ime Wanda Derby.

Wanda je ob tokratnem zapisu na Instagramu izbrisala tudi vse skupne fotografije z Maurom, prenehala pa mu je slediti tudi na vseh socialnh omrežjih. Enako je storila tudi v primeru znane argentinske igralke Chine Suarez, ki naj bi bila tako 'sokriva' za razhod slavnega para.

Icardi, ki po prihodu Lionela Messija, ta ga prav zaradi incidenta z Lopezom dolgo ni želel videti v argentinski izbran vrsti, ne igra veliko za PSG in je tako ob nepravem času ostal tudi brez agentke. Napadalca naj bi si sicer v zimskem prestopnem roku želeli na Otok pripeljati pri Newcastlu, ki je po prevzemu Savdijcev postal klub z najbogatejšim lastnikom na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Komentarjev 4
  • Avatar jate
    jate 18:52 17.oktober 2021.

    e pupa moja vidiš,.. kako 10 dek pizde zmeša tipu glavo hahaha

  • Amy_Hill 12:18 17.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Dusan12 10:19 17.oktober 2021.

    Pa ja ni bil ta zvezdnik Marjan Šarec, temu stoji samo takrat, ko gre scat za štalo

Sorodne novice