Šport > Nogomet
2712 ogledov

Wanda Nara odvrgla vsa oblačila

wanda nara Instagram
Argentinska starleta spet razvaja svoje sledilce

Wanda Nera, žena in agenta argentinskega napadalca Maura Icardija, se privaja na občasno življenje v Parizu. Njen soprog je namreč na zadnji dan prestopnega roka zapustil Inter, klub slovenskega vratarja Samirja Handanovića, in podpisal za PSG, kjer bo kot posojeni nogometaš igral vsaj do konca letošnje sezone.

Zvezdnik za zdaj še išče prave občutke v francoski prestolnici. Odigral tri tekme, a mreže mu doslej še ni uspelo zatresti. V oporo mu je boljša polovica, ki hrkati opravlja vlogo njegove agentke agentke, v Milanu pa si je celo pridobila sloves neizprosne pogajalke, kar je samo še poslabšalo Icardijev že tako nezavidljiv položaj v moštvu.

Argentinec je zaradi nesoglasij z navijači, vodstvom in celo soigralci ostal brez kapetanskega traku, ki odtlej krasi Handanovićev dres.

Argentinec po novem prebiva v Parizu, medtem ko je Wanda z otroki ostala v Milanu. Par ima skupaj dva otroka, Nara pa ima še tri iz prvega zakona z Icardijevim nekdanjim soigralcem pri Sampdorii Maxijem Lopezom.

Rivalstvo med nogometašema je bilo zaradi afere med Icardijem in Naro, ko je bil ta še poročena, deležne ogromne medijske pozornosti. Ob njunem prvem snidenju po razpadu zakona Lopez ni želel seči v roko nekdanjemu prijatelju, novinarji pa so tekmo pimenovali kar "derbi za Wando".

Preden je postala Icardijeva agentka, je bila Wanda znana predvsem kot televizijska voditeljica, občasno pa je zaplavala tudi v manekenske vode. Zelo priljubljena je tudi na družbenih omrežjih, kjer ima na milijone sledilcev.

Tem je v teh dneh postregla z najnovejšimi razgaljenimi fotografijami, potem ko je odvrgla krpice za neko francosko revijo. Odziv je bil, tako kot vedno, precejšen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is coming back 🎥📹 📸 @criswelcomme 💄👱🏼‍♀️ @kennyspalacios @137pillarsbangkok

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas noches 🌙

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice