Šport > Nogomet
2855 ogledov

Interjeva zvezdnika obračunala v slačilnici, morali so ju ločiti soigralci

Romelu Lukaku in Marcelo Brozović Reševalni pas/Twitter
Po tekmi Lige prvakov s Slavio Prago je bilo zelo vroče v slačilnici Interja.

Nova sezone Lige prvakov se je v torek začela z velikim presenečenjem, saj je Inter na svojem igrišču uspel iztržiti le točko proti Slavii Pragi (1:1), potem ko se je komaj rešil poraza z izenačujočim zadetkom v sodnikovem podaljšku.

Samir Handanović Liga prvakov Liga prvakov Šport Vratar reševal Barcelono, poraz prvakov, le remi za Handanovića

Klub iz Milana je tako grdo pokvaril svoj odličen start v sezono (so edini v Serie A s tremi zmagami v prvih treh kolih), saj bi jih ta nepričakovana napaka lahko drago stala v boju za napredovanje iz "skupine smrti", katero sestavljata še Barcelona in Borussia Dortmund.

Po nepričakovanem spodrsljaju tako niti ne preseneča, da je bilo v Interjevi slačilnici po tekmi zelo napeto. Po poročanju italijanske Gazzette naj bi celo prišlo do obračuna med Romeluem Lukakujem ter Marcelom Brozovićem, ki se je iz zgolj verbalnega skoraj spremenil v fizičnega.

Gazzeta | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Lukaku naj bi takoj po tekmi začel s svojim monologom, s katerim je od soigralcev želel, da bi bili bolj napadalni ter da bi sledili trenerjevim napotkom. Brozović naj bi med vrsticami prebral, da večino stvari leti na njega, kar mu ni bilo niti najmanj všeč. Najprej je z ogromnim Belgijcem želel obračunati zgolj z besedami, ko pa je vse skjupaj preraslo v pravi fizični spopad, so ju še pravočasno ločili soigralci. Oba igralca pa si tudi potem, ko so se strasti umirile, nista želela seči v roko.

Novi trener Interja Antonio Conte po tekmi ni želel omeniti incidenta iz slačilnice, temveč je zgolj pohvalil nasprotnika za odlično predstavo ter prevzel nase odgovornost za poraz:

"Zagotovo smo zelo razočarani. Igrali smo slabo, nismo pokazali nogometa, ki si ga želimo igrati. Nisem se primerno pripravil na samo tekmo, niti pred, niti med tekmo. Mogoče je bila težava v tem, da smo imeli premalo časa za pripravo. Mislim, da je bila Slavia od nas boljša v vseh segmentih igre. V presingu, intenziteti igre,... Pred nami je še dolga pot, tekom katere moramo ustvariti stabilnost, ko pride do težkih situacij. Toda ponavljam, jaz sem glavni krivec."

antonio conte | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice