Šport > Nogomet
5887 ogledov

Icardi in žena spet dvigujeta prah z golimi fotografijami

icardi nara Instagram
Družbena omrežja so pred dnevi zažgale vroče fotografije zvezdnika Interja in njegov soproge Wande Nara.

Napadalec Interja Mauri Icardi je na družbenih omrežjih objavil nekaj nazornih fotografij v družbi svoje žene Wande Nara, ki je hkrati tudi njegova agentka. Argentinec in njegova boljša polovica sta sicer že nekaj mesecev osrednja akterja odmevne sage, ki je razdelila slačilnico Interja.

Napadalec milanskega velikana se je zaradi neprimernega vedenja znašel v nemilosti trenerja Luciana Spallettija, kar je imelo za posledico celo odvzem kapetanskega traku. Tega črno-modri zaupali Slovencu Samirju Handanoviću.

samir handanović Inter v razsulu Šport Hrvata v vojni s soigralci združila moči s Handanovićem

Olje na ogenj je z nespametnimi izjavami prilivala Icardijeva agentka, ki si je ob javnih televizijskih nastopih dovolila tako kritiko na račun Interjevega vodstva kot igralcev. Icardi, nekdanji ljubljenec navijačev, je nenadoma postal "persona non grata", levji delež odgovornosti pa naj bi nosila prav njegova žena, ki mu je iz tedna kopala večjo luknjo. 

Mauro Icardi Tržnica Šport Icardi od enega slovenskega mojstra k drugemu?

Nara naj bi med drugim vodila pogajanja za podaljšanje pogodbe, pogovori pa so zelo hitro zašli v slepo ulico. V klubu so se, kot je takrat pojasnil izvršni direktor Giuseppe Marotta, naveličali neprofesionalnega obnašanja, zato so povlekli radikalno potezo.

wanda nara | Avtor: Instagram Instagram
Icardiju so odzeli kapetanski trak in ga za dva meseca postavili na hladno. Pa ne samo na tekmah, kar nekaj tedno je manjkal tudi na treningih. V tem času je ugasnila še poslednja trohica navijaške podpore, tako da so ga Nereazzurri ob vrnitvi v začetno enajsterico odločno podili iz kluba in ga obmetavali z raznoraznimi žaljivkami. Čeprav je že na prvi tekmi dosegel zadetek, ga najbolj goreči pripadniki niso slavili, ob tem pa so mu skandirali: "Izgini iz kluba, gnoj!"

Padec strelske forme

Icardi je bil v sezoni 2017/2018 najboljši strelec Interja v Serier A (29 golov), v letošnji pa jih je na 25 tekmah dosegel le 10. "Zgodile so se določene stvari, ki so ga omejile. Icardi je zelo uravnotežen igralec in ima globoko zakoreninjen način dela. To mu bo pomagalo, da bo znova dosegal takšne številke kot nekoč. Z moje strani ni nobenega problema. Naša prihodnost se ne vrti okoli Icardija, ampak tekme z Udinesejem. Potem z Napolijem, Empolijem in tako naprej. Nikomur ne branim trenirati ali igrati," je poudaril Spalletti.

Icardi ima pogodbo z Interjem sklenjeno do leta 2021, po zagotovilih agentke pa bo tudi prihodnje leto igral v Milanu. Za nogometaša naj bi se med zimskim prestopnim rokom ogrel Real Madrid, a si je po poročanju Marce premislil zaradi prav zaradi njegove žene.

Icardi in Nara sta željna pozornosti in rada delita podrobnosti iz zasebnega življenja, kar gre nekaterim že pošteno v nos. Trenutno so v središču pozornosti njune razgaljene fotografije, česar pa trener Spaletti pred gostovanjem v Vidmu ni želel polemizirati. 

wanda nara mauro icardi Vrelišče Šport Interjevi huligani s kamenjem nad Icardijevo ženo

"Ne vem, na kaj točno ciljate," je vprašanje o Icardijem početju izven nogometnih zelenic zavrnil italijanski strateg. "Pri nas je vedno oblečen v barve Interja. To je vse, kar me zanima," je dodal.

Wanda Nara Icardi Foto Šport Žena Handanovićevega soigralca pozirala gola
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❌ @wanda_icardi ❌

A post shared by Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hug 🖤

A post shared by Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬💥 @wanda_icardi

A post shared by Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.