Šport > Nogomet
9864 ogledov

Neverjetno, kaj je storil zvezdnik, da bi rešil svoj zakon

mauro icardi wanda nara Instagram
Nov preobrat v ločitveni sagi med zvezdnikom PSG-ja Maurom Icardijem in njegovo provokativno soprogo ter zastopnico Wando Naro.

Argentinski nogometni napadalec Mauro Icardi in njegova soproga Wanda Nara sta po večtedenski drami zaradi nogometaševe nezvestobe očitno zakopala bojno sekiro in se odločila za nadaljevanje skupnega življenja. Zvezdniški parček se je poročil leta 2014, v zakonu pa sta jima rodili dve hčerki.

wanda nara Jeza Šport Žena zvezdniku: Še ena družina, ki si jo uničil zaradi kur*be

Icardi in njegova zastopnica Wanda, nekdanja žena Maxija Lopeza, s katerim ima tri sinove, sta se nedavno znašla v središču ljubezenskega škandala, potem ko je Nara svojega moža javno obtožila, da jo je prevaral z argentinsko manekenko Marío Eugenio Suárez. Takoj zatem je z družbenih omrežjih izbrisala vse njune skupne fotografije in vložila zahtevo za ločitev.

icardi nara | Avtor: Instagram Instagram
Kljub prizadevanjem Icardija, da bi ženo pridobil nazaj, je par celo podpisal ločitvene dokumente, nato pa si je Nara v zadnjem hipu premislila. O razlogih za njeno odločitev je spregovorila na družbenih omrežjih, kjer je zapisala, da je življenje brez Maura velika praznina, ob tem pa izrazila upanje, da bodo nedavni dogodki njun odnos še okrepili.

Kot se je izkazalo, pa je imel preobrat v ločitveni sagi tudi precejšen finančni pridih. Po poročanju argentinskega TYC Sports je Icardi pristal na pogodbo, s katero je vse svoje premoženje do leta 2050 prepisal na ženo.

To pomeni, da je Nara postala samostojna lastnica podjetja World Marketing Football, vseh njunih nepremičnin, luksuznih avtomobilov in drugega imetja, obenem pa je upravičena tudi do vseh prihodkov z naslova trženja nogometaševe podobe.

Ob izteku pogodbe bo nogometni zvezdnik star 57 let.

Wanda Nara Neverjetno Šport Član PSG zagrozil ženi, da bo razdrl pogodbo s klubom, če se ne vrne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 11:57 13.november 2021.

    matr si pa res copatar...s kešom si jo kupil ne z ljubeznijo in kesanjem...v resnici se ji jebe zate le šoldke bo pokasirala če boš kak prekršil....joj kaj naredi 10 dek pičke...