Šport > Nogomet
12011 ogledov

Član PSG zagrozil ženi, da bo razdrl pogodbo s klubom, če se ne vrne

Wanda Nara Instagram
Mauro Icardi na zanimiv način želi rešiti svoj zakon.

"Še ena družina, ki si jo uničil zaradi kur*e," je pred dnevi svojemu možu Mauru Icardiju na Instagramu zapisala Wanda Nara, ki je tudi nogometaševa zastopnica. Svojo 'slabšo polovico' je obtožila, da jo vara, ob tem pa izbrisala vse skupne fotografije in mu nehala slediti na vseh socialnih omrežjih, enako pa je storila tudi v primeru argentinske igralke Chine Suarez.

Wanda je bila pred zakonom z Icardijem poročena z njegovim prijateljem in reprezentančnim kolegom Maxijem Lopezom, s slednjim ima tri sinove. Leta 2014 Lopez na tekmi Serie A med Sampdorio in Interjem ni želel seči v roko nekdanjemu prijatelju, dvoboj je tako v Italij dobil ime Wanda Derby. Z Icardijem ima Wanda dve hčerki.

PSG je včeraj Argentincu sicer dvolil, da izpusti klubske obveznosti zaradi 'družinskih razlogov'. Icardi je za rešitev spora sicer izbral zanimivo rešitev. Po poročanju Radio Monte Carlo je namreč ženi zagrozil s potezo, ki bi agentko finančno precej udarila po prstih.

wanda nara Jeza Šport Žena zvezdniku: Še ena družina, ki si jo uničil zaradi kur*be

RMC tako poroča, da Icardi grozi s tem, da bo prekinil pogodbo z bogatim parškim klubom, če bo Wanda zahtevala ločitev. Icardi ima s PSG sklenjeno pogodbo do poletja 2023, na sezono pa zasluži 12 milijonov evrov. Če bo sam zahteval enostransko prekintev, bo morala del odškodnine za to potezo, plačatii tudi žena kot njegova zastopnica.

Mauro Icardi PSG | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

icardi nara | Avtor: Instagram Instagram

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice