Reprezentanco izpustil zaradi poškodbe, v klubu trenira s polno paro

Foto: Epa
Foto: Epa
Jan Oblak očitno nima prevelikih težav s poškodbo ramena, zaradi katere je izpustil tokratni reprezentančni zbor.
Oglej si celoten članek

Nogometna reprezentanca Slovenije se bo v naslednjih dneh v okviru Lige narodov merila z Bolgarijo in Ciprom. Selektor Tomaž Kavčič je objavil seznam igralcev, med njimi pa ni prvega zvezdnika Jana Oblaka.

Seznam Oblak tudi tokrat izpušča reprezentanco

Uradni razlog Oblakovega izostanka je poškodba ramena, Škofjeločan naj bi čutil določene bolečine v omenjenem delu telesa.

No, kot kaže vse skupaj ni tako hudo, kajti v sredo je Atlético Madrid na družbenih omrežjih objavil posnetek, na katerem je Oblak v polnem trenažnem pogonu. Zdi se, da bolečine vendarle niso tako hude.

Tržnica S toliko milijoni bo Atlético zaščitil Oblaka

Liga narodov ni tako odmevno in pomembno tekmovanje kot so kvalifikacije za SP ali EP, tako do so izven taborov svojih izbranih vrst ostali številni zvezdniki evropskega nogometa. Razlogi za odpovedi so različni, največkrat se navajajo manjše poškodbe, kot v Oblakovem primeru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 15:24 30. Avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in …

  • 13:33 30. Avgust 2018.

    Morda bi igral za reprezentanco Bosne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.