Šport > Nogomet
1764 ogledov

Reprezentanco izpustil zaradi poškodbe, v klubu trenira s polno paro

Jan Oblak Epa
Jan Oblak očitno nima prevelikih težav s poškodbo ramena, zaradi katere je izpustil tokratni reprezentančni zbor.

Nogometna reprezentanca Slovenije se bo v naslednjih dneh v okviru Lige narodov merila z Bolgarijo in Ciprom. Selektor Tomaž Kavčič je objavil seznam igralcev, med njimi pa ni prvega zvezdnika Jana Oblaka.

Jan Oblak Seznam Šport Oblak tudi tokrat izpušča reprezentanco

Uradni razlog Oblakovega izostanka je poškodba ramena, Škofjeločan naj bi čutil določene bolečine v omenjenem delu telesa.

No, kot kaže vse skupaj ni tako hudo, kajti v sredo je Atlético Madrid na družbenih omrežjih objavil posnetek, na katerem je Oblak v polnem trenažnem pogonu. Zdi se, da bolečine vendarle niso tako hude.

Jan Oblak Tržnica Šport S toliko milijoni bo Atlético zaščitil Oblaka

Liga narodov ni tako odmevno in pomembno tekmovanje kot so kvalifikacije za SP ali EP, tako do so izven taborov svojih izbranih vrst ostali številni zvezdniki evropskega nogometa. Razlogi za odpovedi so različni, največkrat se navajajo manjše poškodbe, kot v Oblakovem primeru.

Komentarjev 8
  • Amber_Bedford 15:24 30.avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodilomm na tem spletnem mestu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com

  • Lavdan 13:33 30.avgust 2018.

    Morda bi igral za reprezentanco Bosne.

Sorodne novice