Šport > Nogomet
643 ogledov

VAR prinesel zmago Barceloni

Barcelona Epa
Lanski prvak španske Primere je zadržal maksimalen učinek tudi po drugem kolu letošnjega prvenstva, čeprav se lahko le VAR-u zahvali za to.

Nogometaši Barcelone so na gostovanju pri Valladolidu z zmago 1:0 prišli do novih treh točk, tako da bodo po še nepopolnem drugem kolu prvenstva vsaj en dan preživeli na vrhu lestvice.

Edini zadetek na tekmi je dosegel Ousmane Dembele, ki je v 57. minuti zatresel mrežo po lepi podaji z glavo Sergia Roberta.

Kot kaže je Dembele le ujel pravo formo po sezoni polni razočaranj, ko je za 130 milijonov evrov prestopil iz Borussie Dortmund, a se je nato večji del sezone mučil s poškodbami in sedenjem na klopi.

Valladolid pa ni veliko delilo od tega, da bi pred samim koncem tekme rezultat izenačil, a je v 4. minuti sodnikovega podaljška zadetek Keka razveljavljen s pomočjo VAR-a.

Do zmage je prišel tudi Atletico Madrid našega Jana Oblaka. Z zadetkom Antoinea Griezmanna iz 63. minute je premagal Rayo Vallecano. Alaves in Betis sta prvo tekmo dneva končala brez zadetkov.

 

Petek:

Getafe : Eibar 2:0

Leganes : Real Sociedad 2:2

 

Sobota:

Alaves : Betis 0:0

Atletico Madrid : Rayo Vallecano 1:0

Valladolid : Barcelona 0:1

Komentarjev 1
  • Zdenka Lorenčič 08:48 28.avgust 2018.

    Ja, VAR je "pomagal". Var je tudi dva gola razveljavi . Kolikokrat pa so ekipe bile oškodovane, ko ni bilo Var-a! Sedaj bodo tekme vsaj pravične. Če je to za vas "pomoč" ste pa res Pavlihi🤣😂🤣😂🤣

Sorodne novice