Rijeka pripravila čustven video ob Kekovem slovesu

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hrvaški nogometni klub Rijeka se je od slovenskega trenerja Matjaža Keka poslovil s posebnim čustvenim posnetkom.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni trener Matjaž Kek je po sobotnem porazu Rijeke proti Gorici odstopil z mesta trenerja kluba z Rujevice, predsednik Rijeke Damir Mišković pa je najavil, da bo ostal v klubu kot njegov svetovalec.

Predsednik Rijeke: "Kek ostaja pri Rijeki!"

"Matjaž Kek je preživel pet in pol uspešnih let za krmilom hrvaškega nogometnega kluba Rijeka. Kek je vodil ekipo do zgodovinskega naslova državnih prvakov, dveh osvojenih pokalov ter enega superpokala. Kar tri leta je s svojim klubom igral v skupinskem delu Evropske lige," je ob slovesu od Matjaža Keka zapisano na spletni strani Rijeke, ki se je od Keka poslovila tudi s čustvenim videom.

"Za vedno bodo ostale v spominu scene velikega slavja na Korzu, ko smo osvojili naslov prvaka ter prve zgodovinske uvrstitve v skupino Evropske lige po izločitvi Stuttgarta. In zato Matjaž, hvala ti za vse," so ob posnetku zapisali Riječani.

Priklon Največji trener Rijeke vseh časov

Anketa Kaj si navijači Rijeke mislijo o Keku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • izy
    08:44 8. Oktober 2018.

    Zdaj pa naj takoj prevzame slovensko reprezentanco!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.