Roglič dobiva novo orožje za naskok na Tour

Foto: Profimedia
Nemec Tony Martin, štirikratni svetovni prvak v kronometru, bo nova okrepitev nizozemske ekipe Lotto NL-Jumbo, za katero vozi tudi slovenski as Primož Roglič.
Oglej si celoten članek

Izjemni kolesar v vožnji na čas, Tony Martin, ki se bo novi sredini pridružil po koncu sezone, se je z moštvom dogovoril o vseh podrobnosti prestopa iz ekipe Katjuša Alpecin, dveletno pogodbo pa bo podpisal septembra, so sporočili iz Lotta NL-Jumba.

Video Roglič je Lottovce spravljal tudi v nervozo

Triintridesetletni nemški kolesar je bil želja Nizozemcev predvsem zaradi dejstva, da je bila ekipa doslej neprepričljiva v ekipnih kronometrih. Na letošnjem Touru je proti Skyu izgubila več kot minuto, kar je bil velik udarec za Primoža Rogliča in Stevena Kruijswijka, ki sta se borila za visoka mesta v skupni razvrstitvi.

Lep skok! Roglič že zdaj med favoriti za Tour 2019

Martin, ki zna biti v pomoč tudi v gorskih etapah, letošnjega Toura ni končal, saj si je ob padcu v osmi etapi zlomil vretence. Zaenkrat po poškodbi še ni nared za tekmovanja.

Magazin To je dekle Primoža Rogliča

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.