Magazin > VIP
12159 ogledov

To je dekle Primoža Rogliča

primož roglič Epa Roglič je na Tour 2018 osvojil četrto mesto.
Spoznala sta se, ko je bil še skakalec.

Srce našega vrhunskega kolesarja, Primoža Rogliča, je pred petimi leti osvojila 27-letna Hočanka Lora Klinc, magistra evropskih študij. Kot je povedala za Nedelo, sta se spoznala, ko je bil Primož se skakalec, a sta bila takrat le dobra prijatelja, par pa sta postala pred petimi leti, ko se je že ukvarjal s kolesarstvom. "Ko je bil skakalec, je ful malo jedel in bil posledično ves čas siten, ko je postal kolesar, pa je, se mi zdi, res našel nekaj, v čemer uživa, in zaradi tega je tudi bolj, kako bi rekla, svetel, prijeten," je pred časom izjavila za Nedelo. 

Za Žurnal24 pa je Lora povedala, je bilo na Touru zanjo skoraj isto težko kot zanj, saj so ga spremljali s kemperjem. "Tudi sedaj sem odpotovala z njim naprej v San Sebastian v Baskijo, kjer se v soboto nadaljujejo dirke," nam je še zaupala.

Temnolaska je za Nedelo še razkrila, da Primoža uspehi niso spremenili in da jo je, kadar ga gleda na dirkah, strah. "V bistvu ne trpim, ko ga gledam, predvsem gre za strah. Strah me je, mislim, da je strah vsako punco ali ženo kolesarja, da se nekoč ne bo vrnil s treninga, da bi se zgodilo kaj usodnega."

Odrekanj je na obeh straneh ogromno, je za Žurnal24 še dejala Lora, a ob tem dodala: "Vse pa je odvisno od tega, kako na to gledaš. Ko se navadiš, pa je vse skupaj eno čudovito potovanje."

Komentarjev 1
  • Jasmine_Drummond 15:40 31.julij 2018.

    V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da ...prikaži več sem izvedela o tem. To, kar semm počel .... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com